LOGIN
Toernooien overzicht 2022 - update 23 mei
22-5-2022  | 

Er worden deze zomer veel verschillende toernooien georganiseerd voor zowel jeugd, senioren als trimmers. Hier een greep van toernooien in de buurt maar er zijn er ongetwijfeld nog veel meer.  

 

ABtoernooi HC Eindhoven

Het AB Toernooi bij HC Eindhoven is het roemruchtigste A- & B-junioren hockeytoernooi van Nederland. Drie dagen van (internationaal) hockey en feest op één van de beste toernooi locaties. Dit jaar wordt het alweer de 29e editie!

Overdag zal er naast de sportieve activiteiten ook van alles te beleven zijn op het terrein. Uiteraard wordt ook deze editie elke avond afgesloten met een grandioze feestavond 🔥

Zoeken jullie A en B teams nog een leuke afsluiting van het seizoen; zoek dan niet verder en schrijf je nu in! Voor een mooie sfeerimpressie van ons prachtige toernooi: https://youtu.be/xKcjxgD18JM

Aanmelden kan via de website https://abtoernooihceindhoven.nl/ via 'inschrijven'. Wees er snel bij want vol = vol!

 

 

Pardoestoernooi C-jeugd

Het Pardoestoernooi is het leukste en gezelligste hockeytoernooi voor zowel jongens als meisjes C-jeugdteams tot en met de 1eklasse. Alle MHC Des C-jeugdteams zullen deelnemen aan het toernooi en de winnaars van het toernooi gaan naar huis met 15 kaartjes voor de Efteling. Daarnaast zijn er nog vele andere toffe prijzen te verdienen.

 

Op www.pardoestoernooi.nl vindt u meer informatie over het toernooi en kunt u zich aanmelden, verder hebben wij onze flyer als bijlage bijgesloten. Inschrijven kan tot 05 juni 2022. 

KamelenTrofee Toernooi D & C jeugd

Voor het  leukste D & C  jeugd hockeytoernooi van Nederland zijn alle voorbereiding aan de gang! Wij hebben het afgelopen toernooi samen met jullie veel plezier mogen beleven en willen jullie via deze weg uitnodigen voor Kamelen Trofee's 20th birthday party ! Winter Wonderland Editon 2022 

 

Dit feestje willen jullie toch niet missen ? 

 

De kosten voor deelname aan het kamelen trofee toernooi bedraagt € 499,--.  Dit bedrag is voor maximaal 13 personen (teamleden en begeleiders). Elke extra speler of begeleider kost € 39,-- extra 

Tijdens het toernooi wordt overnacht in tenten. een via ons gehuurde legertent. De huurprijs voor een legertent is  € 199,-- + € 25,-- borg.

Voor de teams die op vrijdagavond komen wordt € 25,00 extra in rekening gebracht.

 

Voor vragen :

Kamelen trofee D-toernooi 24, 25 en 26 juni 2022     [email protected] 

Kamelen trofee C-toernooi 1,2 en 3 juli 2022             [email protected] 

 

Voor jullie inschrijving :

www.mhcnkamelentrofee.nl


Hurley serious fun D-toernooi                                                                                                                                                                                        

Een vol programma. Je speelt ten minste 6 wedstrijden van 25 minuten met tussendoor shoot-outs, strafballen en de beroemde "Hurley mini games”. Zelfs met karaoke prestaties zijn prijzen te verdienen.
Wij maken poules op basis van speelniveau in de competitie. Lijnteams zijn niet perse uitgesloten maar voor straight tophockey zijn er andere toernooien. Bij ons hoort het minder serieuze randgebeuren er helemaal bij.
D teams op zondag 19 juni. Vanaf 9:00 tot circa 16:00 uur.
€ 195,- per team (max. 13 spelers en/of begeleiders lunch inbegrepen)
€ 15,- per extra speler of begeleider
Mail: [email protected]

Wacht niet te lang met inschrijven, soms gaat het heel hard.
We sturen je aanvullende informatie toe en een betaal link waarmee je de inschrijving definitief kunt maken.
Voor algemene vragen over de toernooien: [email protected]
THC Hurley- Nieuwe Kalfjeslaan 21 - 1182 AA - Amstelveen

OET 2022  senioren toernooi

Het "Oud-Eindhoven-Toernooi” is het grootste en het gezelligste hockeytoernooi voor senioren, dat ieder jaar tijdens het pinksterweekend georganiseerd wordt op de Hockey Club Oranje-Rood in Eindhoven. Dit jaar op zaterdag 4 en zondag 5 juni 2022.

  • Hockeywedstrijden op zaterdag en zondagochtend met een finaleronde op de zondagmiddag.
  • 2 dagen feest en optredens.
  • +/- 80 senioren- en veteranenteams verdeeld in verschillende poules, zowel recreatief als prestatief uit heel Nederland en ver daarbuiten. Heren, dames en mixed teams zijn welkom.
  • Lunch, borrel snack & diner op de zaterdag. Zondag ochtend staat er een ontbijt buffet klaar voor de campinggasten en zal er een late lunch zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid om tijdens het toernooi eten te halen.
  • Mogelijkheid tot overnachten op de camping.
  • Gedurende het gehele toernooi wordt er door schoonmakers het sanitair schoongehouden, lekker douchen komt dus wel goed!
  • Deelname voor het hele weekend kost €90,- per persoon. Met een minimum aantal van 12 deelnemers per team.  Deelnemen op alleen zaterdag of zondag kost  €50,- per persoon. Mits je een dag wil deelnemen moet je dit voor 30 april doorgeven doormiddel van een mail van je aanvoerder.

·       Kortom, een weekend dat je niet wilt missen!

 

Meer weten? Ga naar: https://oet.nl/#hero 

Hudito Happy Hockey Days  Senioren toernooi

Een weekend vol met hockey, feest, entertainment en bier, wat wil je nog meer? Tijdens het pinksterweekend worden de HHH-days gehouden op DHC Hudito, een  internationaal toernooi van 4 dagen lang. 

 

Maar wat maakt de HHH zo bijzonder?

Tijdens de HHH maak je een hoop nieuwe vrienden, hangt er een gemoedelijke sfeer en is het een grote gezellige bende. Wat ook heel bijzonder is, is het feit dat ons toernooi 4 dagen duurt! We starten het toernooi op vrijdag met het openingsfeest, op zaterdag wordt er gehockeyd, spelen we de festivalmatch en is er 's avonds het thema feest. Op zondag morgen wordt er uiteraard weer gehockeyd, worden de finales aan het eind van de middag gespeeld en begint 's avonds de never-ending-party! 

 

De never-ending-party?

Ja de never-ending-party! Hierbij gaat het feest de hele nacht door en kan jij bewijzen dat je een echte koning bent door de 6, 7, 8 en 9 uur foto te halen! We stallen meteen daarna het ontbijt voor je uit zodat je met een gevulde maag je bed in kan!

Heb je nog vragen? Mail ons! [email protected]

 

https://www.hhhdays.com

 

 

SEVENS/Trimhockey toernooi Phoenix
Nu de lente echt is begonnen, de zon weer volop schijnt en het (bedrijfs)hockeyseizoen volledig is opgestart, komen ook de aanmeldingen voor de 17e editie van de Phoenix Business Trophy gestaag binnen. Zoals bekend is de Phoenix Business Trophy hét bedrijvenhockeytoernooi van Nederland en een begrip als het gaat over sportiviteit, netwerken en gezelligheid tot in de late uurtjes. NB ook gelegenheidsteams en Sevens teams zijn van harte welkom (leeftijd >18 jaar en mixed).

En het belooft ook dit jaar weer een succesvolle editie van het toernooi te worden, mede ook vanwege de aanwezigheid van onze top huisband 2MF, de catering van Van Basten Horeca, het goede doel Hockey Dreams Foundation, onze hoofdsponsor 2022 Holla Legal & Tax en de overige sponsoren en natuurlijk door jullie deelname! Dus wacht niet lang met inschrijven (want vol is vol bij 32 teams)!  

 

We verwelkomen jullie graag op vrijdag 17 juni 2022 (vanaf 17:00). Wil je meedoen, schrijf je zo spoedig mogelijk in! Dat gaat heel gemakkelijk via onze website: www.phoenix-businesstrophy.nl  

 

Heb je vragen? Mail deze naar: [email protected]'Love, Peace and Hockeyness' - veteranen toernooi 

Twee Jaar na ons 100-jarig bestaan kunnen wij op zaterdag 2 juli 2022 eindelijk het 'Love, Peace and Hockeyness' toernooi voor alle dames en heren (30+/veteranenteams, niet gemend) bij HVA organiseren.

Van ons hockeycomplex maken we deze dag een gezellige ontmoetingsplek, waar er naast de wedstrijden die er natuurlijk gespeeld zullen worden ook voldoende ruimte bestaat om te genieten van een hapje en een drankje. Kijk vanaf de tribune óf gewoon met je voeten in het gras naar de wedstrijden van je tegenstanders, schuif 's avonds gezellig aan bij de barbecue en dans als je zin hebt tot in de late uurtjes op de muziek van onze eigen HVA-dj!

Mocht je het wat later willen maken, dan zijn er in de nabije omgeving van HVA diverse hotels en overnachtingsmogelijkheden. Je mag ons altijd vragen naar de mogelijkheden.

De inschrijfkosten bedragen € 35,00 per persoon. Dit is inclusief ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, een heerlijke lunch, een barbecue in de avond en een gezellig feest ter afsluiting.

 

We spelen 11 tegen 11 incl. keeper en de spelduur is 40 minuten.

 

Heb je vragen?

Mail dan naar [email protected] of kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op onze website:

www.hockeyassen.nl (onder Lustrum, Veteranentoernooi). Inschrijven kan tot uiterlijk 5 juni a.s.terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
21-9-2023  |  Sponsors
20-9-2023  |  Verenigingsmanager
15-9-2023  |  Verenigingsmanager
14-9-2023  |  Van het Bestuur
14-9-2023  |  Vrijwilligers
13-9-2023  |  Verenigingsmanager
15-8-2023  |  Verenigingsmanager
10-8-2023  |  Verenigingsmanager
20-7-2023  |  Verenigingsmanager
 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play