AUGUSTUS
Sponsorkleding ophalen
Datum: wo 15   19:30 - 20:30
Locatie: clubhuis bordes
Memo: Als we weer terug zijn van vakantie, kan woensdagavond 15 augustus a.s. de sponsorkleding voor het nieuwe seizoen worden opgehaald. De managers of coaches van de volgende teams kunnen de kleding ophalen tussen 19.30 en 20.30 uur in het clubhuis:
Jeugdteams meisjes: MB1, MB2, MC1, MC2, MD2
Jeugdteams jongens:JA1, JB1, JC1, JD1
Met vriendelijke groet, Monique Willemsen
Welkom nieuwe leden
Datum: za 25   10:00 - 11:30
Locatie: clubhuis,clubhuis bordes
Memo: Beste (ouders van) nieuwe leden,

Welkom bij MHC De Warande! Wij willen je graag welkom heten en wegwijs maken binnen onze mooie club. Daarvoor nodigen wij je uit voor een informele informatie bijeenkomst aan het einde van de zomer, voor de start van het nieuwe seizoen. Zet de datum alvast in de agenda, we zouden het leuk vinden om je dan te ontmoeten!

Waar: in het clubhuis aan de Warandelaan
Wanneer: zaterdag 25 augustus en zaterdag 1 september
Tijd: van 10.00 – 11.30 uur
Wie: alle (ouders van) nieuwe leden

Na een korte introductie met koffie of thee, zullen we je rondleiden door het clubhuis en langs de velden en is er veel ruimte voor het beantwoorden van vragen.
Je hoeft je voor deze kennismaking niet aan te melden maar het mag wel đŸ˜‰ . Dit kan via [email protected] Heb je voor die tijd nog vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Geniet van de zomer en tot dan, namens de Ontvangstcommissie van MHC De Warande:
Marie-Paule Berkhemer, Marinka Bronne, Marijke van Riel en Margot Coppus
Ps: Uiteraard zijn ook (ouders van) bestaande leden van harte uitgenodigd als ze wat beter kennis willen maken met de club en met ons.
Infoavond Jongste Jeugd (E jeugd)
Datum: di 28   20:00 - 22:00
Locatie: clubhuis bordes
Memo: Dit is een informatieavond voor nieuwe en ervaren begeleiders van Jongste Jeugd (JJ) teams. Daarnaast zijn alle geĂ¯nteresseerde ouders welkom.
Op deze avonden geven we informatie over zaken als coachen, begeleiden, spelregels, maar ook over beleid, de JJ-commissie en de JJ-lijnen. De eerste avond, op dinsdag 28 augustus, is voor begeleiders/ouders van de E-lijn (zes- en achttallen). De tweede, op woensdag 29 augustus, voor de Funkey en F. De avond start om 20:00u in de lounge van ons prachtig verbouwde clubhuis.

Dus voor alle coaches/begeleiders en andere geĂ¯nteresseerden een avond vol informatie en een unieke gelegenheid om anderen te leren kennen.

We hopen je te zien op dinsdag of woensdag.

Met sportieve groet,

Jongste Jeugdcommissie
Infoavond Jongste Jeugd (F jeugd en Funkey)
Datum: wo 29   20:00 - 22:00
Locatie: clubhuis bordes

We hopen je te zien op dinsdag of woensdag.

Met sportieve groet,

Jongste Jeugdcommissie
Wedstrijd MB1 en MB2 tegen Surbiton HC
Datum: do 30   16:00 - 18:00
Locatie: clubhuis
SEPTEMBER
Zaterdag 1 september: kennismakingswedstrijden voo
Datum: za 1   09:00 - 18:00
Locatie: clubhuis,veld A,veld B,veld C,veld D,veld F
Memo: Ook dit jaar worden er samen met Push en Breda weer kennismakingswedstrijden georganiseerd. Deze vinden plaats op zaterdag 1 september op de velden van Push, Breda en MHC De Warande. Alle D-, C-, B- en A-teams van Warande, met uitzondering van alle eerste teams, zijn voor een wedstrijd of een drieluik ingedeeld. Een wedstrijd duurt 2 x 30 minuten en een drieluik 2 uur.

Als de wedstrijdschema's klaar zijn worden de tijden en locaties in de Warande-app zichtbaar. Elk team dient 1 scheidsrechter mee te nemen. Noteer alvast deze datum! Nadere informatie volgt in de tweede helft van augustus.

Met vragen kun je terecht bij het wedstrijdsecretariaat voor de junioren (Carmen Bogers): [email protected]

Hartelijke groet,

Carmen Bogers