LOGIN
Vrijwilliger van de maand: Laura Vermeulen
10-1-2024  | 

Kijk eens wie er in de schijnwerpers staat: Laura Vermeulen, de vrijwilliger van de maand! Laura is een sociale media guru en blinkt uit in alle communicatieve zaken. Of het nu het bedenken van Insta-waardige posts is of het creëren van pakkende posters voor campagnes, ze doet het allemaal. Applausje voor Laura en haar onmisbare inzet! Hieronder lees je het interview:

Hieronder lees je het interview:

Wil je je even kort voorstellen?

Mijn naam is Laura Vermeulen, ik ben 24 jaar en inmiddels alweer 17 jaar lid bij de Warande. Je kunt mij misschien kennen van Dames 2 waar ik zowel in het veld sta als de manager ben. Of van mijn oudere zus Anna Vermeulen, die al vele jaren de aanvoerder van Dames 1 is.

Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd als trendonderzoeker en conceptontwikkelaar aan Fontys in Tilburg. Hierna ben ik bij een bedrijf in Oosterhout gaan werken als conceptontwikkelaar. Maar inmiddels heb ik nu een jaar mijn eigen bedrijf samen met Roland Rutten. Ons bedrijf Every Second is gespecialiseerd in het analyseren van trends en het omzetten naar strategieën en concepten.

 

Wat is je rol als vrijwilliger bij De Warande en waarom doe je vrijwilligerswerk?

Als vrijwilliger houd ik mij bezig met de sociale media en andere communicatieve zaken. Zoals het uitwerken van berichten voor op de Instagram en het ontwerpen van posters voor campagnes. Een aantal maanden geleden heb ik bij Maartje aangeven dat ik wel wilde bijdragen aan de communicatieve uitingen inrichting de leden en zodoende ben ik terecht gekomen bij de communicatiecommissie.

 

Wat maakt vrijwilliger zijn bij De Warande zo leuk?

Het communiceren met leden is wat mij betreft een van de belangrijkste onderdelen. Ze moeten op de hoogte worden gebracht van ontwikkelingen, belangrijke mededelingen maar ook leuke activiteiten en teamoverwinningen. Om dit te mogen vertalen naar uitingen op de sociale media en in het clubhuis geeft voldoening. Daarnaast doen we dit nu moet een leuk en enthousiast groepje vrijwilligers die het beste met de club voor heeft.

 

Wat is je mooiste herinnering aan De Warande?

Mijn leukste herinnering aan De Warande is doordat ik al zoveel jaren lid bent je er mee opgroeit. Van hockey kampen, toernooien, feestjes tot sportdagen het is altijd een onderdeel geweest van mijn leven en dat zal nog wel even blijven. Je leert er mensen kennen en maakt vrienden voor het leven doordat je elkaar altijd ziet op de hockey.

 

Wat zijn je hobby’s/beoefenen je zelf een sport?

Ik hockey dan al wat jaren en daarnaast ga ik wel eens hardlopen.

 

Je kunt me wakker maken voor..

Een vakantie

 

Ik heb een hekel aan...

Liegen

 

Wat doe je in je vrije tijd buiten het vrijwilligerswerk?

Buiten mijn vrijwilligerswerk en mijn eigen bedrijf om breng ik veel tijd door met mijn familie en vrienden. Ga ik graag op reis met mijn tweelingzus en vind ik het leuk om te koken.

 

Eventueel extra informatie die je kwijt wilt?

Ik wil graag andere jonge leden oproepen om ook eens na te denken over een mogelijke vrijwilligersfunctie. Het hoeft echt niet altijd veel tijd te kosten en je leert er ook nog veel mensen door kennen. Samen maken we namelijk het verschil en dat kan alleen als ook anderen jongeren zich geroepen voelen een steentje bij te dragen.

 

Aan wie geef je het stokje door die volgende maand aan het woord komt en waarom?

Ik wil graag het stokje doorgeven aan Philippe Kwantes. Mijn mede sociale media manager en lid van de communicatie commissie. Zonder Philippe zijn toewijding zou momenteel de sociale media van De Warande er heel anders uitzien.


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
30-4-2024  |  Van het Bestuur
29-4-2024  |  Verenigingsmanager
29-4-2024  |  Verenigingsmanager
13-4-2024  |  Vrijwilligers
4-4-2024  |  Verenigingsmanager
29-3-2024  |  Verenigingsmanager
9-11-2023  |  Verenigingsmanager
10-8-2023  |  Verenigingsmanager




 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play