LOGIN
Boost jouw hockeyskills met een tophockeyer uit de...
17-4-2023  | 

Ga met Joosje Burg het veld op tijdens het SportWays hockeykamp in de meivakantie

Klik hier om je direct aan te melden.

Wil jij jouw hockeyskills een boost geven met een internationale tophockeyster? Kom dan naar het hockeykamp van SportWays in de meivakantie! Tijdens het kamp komt niemand minder dan Joosje Burg langs om samen met jou aan de slag te gaan met jouw basistechnieken én om jou zijn beste hockeyskills te leren.

De uitdagende clinics en afwisselende oefeningen zorgen ervoor dat je heel veel nieuwe dingen gaat leren. Allerlei verschillende hockeytechnieken komen aan bod. Maar er is ook zeker genoeg ruimte om nieuwe vrienden te maken, leuke spellen te spelen en heel veel lol te trappen.

Wie is Joosje Burg?
Joosje is aanvalster van Den Bosch Dames 1. Haar specialisme? Scoren! Joosje heeft een echte neus voor de goal, en weet vanuit de meest onmogelijke hoeken het doel te vinden. De vijfvoudige landskampioen is met Jong-Oranje Europees én Wereldkampioen geworden, en speelt inmiddels ook voor het Nederlandse elftal.

Joosje staat één dagdeel van het kamp samen met jou op het veld. Het hockeykamp is in de meivakantie, van 1 tot en met 3 mei 2023. Ben jij tussen de 5 en de 13 jaar oud? Meld je dan snel aan!Bijlage: WarandeSportWaysHockeykampenMeivakantieTophockeyers2023.png

terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play