lidmaatschap opzeggen
Natuurlijk hopen wij dat je met veel plezier lid bent en blijft van onze vereniging. Mocht je toch anders beslissen dan wijzen wij je er op dat opzeggingen voor het nieuwe seizoen uiterlijk 31 mei van het lopende verenigingsjaar bij ons bekend moeten zijn.

Je kunt opzeggen door schriftelijk de ledenadministratie te informeren via het e-mail adres [email protected] onder vermelding van naam, geboortedatum en de reden van de opzegging.

Opzeggingen na deze datum kunnen niet gehonoreerd worden en het volledige contributiebedrag van het volgend seizoen wordt in zo'n geval in rekening gebracht. Ook mondelinge opzeggingen via de coach of captain worden niet geaccepteerd.

Opzegging van het lidmaatschap van een jeugdlid dient door de ouders/verzorgers gemeld te worden.

Zodra de opzegging door de ledenadministratie ontvangen is, ontvang je binnen 2 weken een bevestiging. De opzegging wordt definitief verwerkt zodra aan alle financiƫle verplichtingen is voldaan.

Mocht je deze opzegging doen, dan vinden wij dat heel jammer maar hopen we dat je met veel plezier kunt terugkijken op de tijd als lid van onze club.