lidmaatschap_opzeggen
Opzeggingvan het lidmaatschap dient schriftelijk (Warandelaan 7, 4904 PA Oosterhout) of per email ([email protected]) gemeld te worden aan de ledenadministratie vóór 31 mei van het lopende verenigingsjaar.

Opzeggingen na deze datum worden niet gehonoreerd. Het volledige contributiebedrag van het volgend seizoen wordt in zo'n geval in rekening gebracht. Ook mondelinge opzeggingen via uw coach of captain of via de coach of trainer van uw kind worden niet geaccepteerd.

Opzegging van het lidmaatschap van een jeugdlid dient door de ouders/verzorgers gemeld te worden.

Binnen 4 weken na ontvangst van de opzegging door de ledenadministratie wordt een bevestiging gestuurd. De opzegging wordt definitief verwerkt zodra aan alle financiële verplichtingen is voldaan.