LOGIN
headersmall1.png headersmall10.png headersmall11.png headersmall12.png headersmall13.png headersmall14.png headersmall2.png headersmall3.png headersmall4.png headersmall5.png headersmall6.png headersmall7.png headersmall8.png headersmall9.png header_small.png header_small_15.png header_small_16.png header_small_17.png header_small_18.png schoenensokken670_160.png
JONGSTE JEUGD
JEUGD
SENIOREN
Favoriete team(s)
Inschrijfformulier MHC De Warande

Welkom en leuk dat u of uw kind zich wil inschrijven bij MHC de Warande! Het is al mogelijk uw zoon/dochter aan te melden vanaf de leeftijd van 4 jaar. Graag ontvangen wij uw gegevens via onderstaand formulier. Zodra wij het digitale formulier hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact op.
 
Kinderen vanaf 4 jaar kunnen zich aanmelden voor FUNKEY, een aangepast trainingsprogramma voor de allerkleinsten dat gericht is op plezier in spel/sport en kennismaken met hockey.  In het najaar en het voorjaar worden 10 FUNKEY trainingen op zaterdagochtend georganiseerd. FUNKEY spelers betalen geen inschrijfgeld, het is vooral gericht op kennismaken met de club en de hockeysport (inschrijfgeld wordt in rekening gebracht wanneer uw kind echt kiest voor hockey en de Warande).
 
Vanaf 6 jaar en ouder kan gestart worden met het 'echte' hockey. Uw kind start (vaak) in een trainingsgroep of naar gelang de leeftijd in een team, die naast de wekelijkse training, ook elke zaterdag een wedstrijd speelt.
  
Alle verplichte velden ( * ) dienen te worden ingevuld. Voor leden jonger dan 18 jaar dient ook het ouderlijk e-mailadres ingevuld te worden. Nadat u al uw gegevens heeft ingevuld, ontvangt u een melding dat de registratie succesvol is verlopen. Indien u deze melding niet krijgt, dan is de aanmelding mislukt. 
 
Voor alle vragen kunt u contact opnemen via mail met onze Jongste Jeugd Commissie of de verenigingsmanager of het secretariaat (zie bij Contactgegevens)
 
We zien u of uw kind graag binnenkort op de velden van onze hockeyvereniging!


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
Scheidsrechterskaart is verplicht vanaf 16 jaar !
 
Graag ook eventuele kaartnrs van familieleden vermelden in het blok opmerkingen met vermelding van naam van de kaarthouder

 
Hockey achtergrond
   
   
Clubsponsoring
   
   
Extra financieel
 
Betaling van de contributie van MHC De Warande gaat via automatische incasso. Door akkoord te gaan met deze digitale inschrijving verleent u ons toestemming de verschuldigde inschrijf- en contributiegelden van uw rekening af te schrijven.

 
   
Clubtaken
 
Onze hockeyclub is een vereniging en zonder vrijwilligers heeft onze club geen bestaansrecht. Wij vragen u daarom hieronder aan te geven op welke wijze u als vrijwilliger een bijdrage wil en kan leveren. Tijdens het lidmaatschap kan dus een beroep op u worden gedaan als we een bepaalde 'functie' niet ingevuld krijgen. Wij verzoeken u hierbij uw voorkeur voor twee activiteiten aan te geven. Voor jeugdspelers tot 16 jaar moeten de ouders twee activiteiten invullen, vanaf 16 jaar de speler zelf.

 
   
   
   
   
Overige Gegevens:
   
Coachen/managen/training geven
   
   
   
Minimaal TWEE vrijwilligersactiviteiten!
 
Indien hierboven niet minimaal TWEE VERSCHILLENDE activiteiten zijn genoemd, dan wordt de aanmelding NIET in behandeling genomen en uit het systeem verwijderd

 
Diploma's
 
Hieronder kunt u aangeven of u bepaalde relevante diploma's heeft:

 
   
Overige informatie die u kwijt wilt?
   
Verklaring:
 
Ondergetekende verklaart dat hij/zij: 1. Kennis heeft van (zie http://www.mhcdewarande.nl bij "De Club" en ''Lidmaatschap'') a. De statuten en het huishoudelijk reglement, b. Reglement alcohol en drugs, c. Contributie reglement d. Scheidsrechtersverplichtingen e. Aannamebeleid 2. Bereid is tot de hierboven beschreven vrijwilligersactiviteiten indien hij/zij daarvoor benaderd wordt. 3. Op de hoogte is van het feit dat alle informatie digitaal wordt aangeboden via de website van de vereniging 4. Op de hoogte is van de door de KNHB opgelegde verplichting dat een spe(e)l(st)er in het bezit moet zijn van een scheidsrechterskaart. Indien spe(e)l(st)er geen kaart heeft, kan toegang tot het veld geweigerd worden. 5. (Voor senioren) Bereid is tot het af en toe fluiten op zondag en incidenteel op zaterdag, alsmede het verrichten met het team van de zondag bardiensten.

 
   
Automatische incasso:
 
Ondergetekende verklaart dat hij/zij akkoord gaat met automatische incasso.

 
   
   


Handdoek kan je hier bestellen
 
Agenda
Hoofdsponsor
Sponsors
Twitter
Download de App
Android app on Google Play