LOGIN
Wisseling van de Wacht bij MHC De Warande: Marcel ...
6-6-2024  | 

Na een periode van 5 jaar van enthousiast leiderschap treedt Marcel Stiefelhagen af als bestuursvoorzitter van MHC De Warande. Hij draagt het stokje over aan Milou van Ast. 

 

Marcel Stiefelhagen heeft in de afgelopen vijf jaar een belangrijke rol gespeeld in het versterken van  de club. Bij zijn aantreden stond de vereniging voor grote uitdagingen, maar mede door zijn aanpak is de club erin geslaagd om niet alleen financieel stabiel te worden, maar ook om nog meer een familieclub te worden. 

 

Milou van Ast is geen onbekende binnen MHC De Warande. Als oud-speelster en moeder van een hockeyende dochter kent zij de club van binnenuit. Haar professionele achtergrond als ondernemer in het onderwijs heeft haar een groot netwerk opgeleverd in Oosterhout, wat zij nu ten goede wil laten komen aan de club.

 

In haar nieuwe rol als voorzitter wil Milou voortbouwen op de fundering die Marcel heeft gelegd. "Ik ben vereerd om deze rol op mij te nemen," zegt Milou.


"Als nieuwe voorzitter kijk ik ernaar uit om voort te bouwen op deze basis. Met een frisse blik en nieuwe idee├źn wil ik bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van MHC De Warande. Mijn focus zal liggen op het voortbouwen aan verbondenheid, het verhogen van de kwaliteit in alle facetten van de hockeyclub, en het stimuleren van verdere groei, zowel op als buiten het veld."

 

Met deze wisseling staat de club aan de vooravond van een uitdagend volgend seizoen. Beide 1e teams promoveren naar een klasse hoger. Zondag werden deze kampioenen gehuldigd. Marcel ontving tegelijk een waardig groots afscheid. 

 


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play