LOGIN
Steun je club en koop nu een SUPERLOT voor je club...
15-9-2023  | 

Elk jaar vindt De Grote Clubactie plaats. Dit jaar doen wij ook weer mee en we willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen! De opbrengst van dit jaar gaat naar de aanschaf van nieuwe loungebanken!

De gewone lootjes worden verkocht door onze jeugdleden van de E, D teams. Maar voor wie (bedrijven of personen) een grotere bijdrage wil leveren, biedt de Grote Clubactie SUPERLOTEN aan. Met een Superlot koop je in één klap 50 loten!! Bovendien maakt onze club met de aankoop van Superloten kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-. 

Werkwijze 
Het Superlot vertegenwoordigt dus 50 loten van 3 euro. Een Superlot is een vorm van mini-sponsoring en kan worden aangekocht per éénmalige machtiging. Wanneer je een Superlot via éénmalige machtiging aankoopt, registreert de vereniging het verkochte Superlot. Daarna incasseert de Grote Clubactie € 150,- bij de koper van het Superlot. De koper ziet op zijn/haar bankafschrift de lotenrange van de 50 gekochte loten en ontvangt na aankoop één symbolisch Superlot. Tot slot keert de Grote Clubactie maar liefst € 120,- uit aan de vereniging. 

Wat is de bedoeling? 
Mail de gegevens van de aankoper(s) door aan [email protected]. We ontvangen graag de naam, adresgegevens en het rekeningnummer waar het bedrag van ge├»ncasseerd kan worden. Wij zorgen er dan voor dat de gegevens geregistreerd worden.

Laten we proberen dit jaar het Grote Clubfeest te winnen!! Door het verkopen van SUPERLOTEN zou dat zomaar eens het geval kunnen zijn. Zou toch een mooie gelegenheid zijn, om de nieuwe loungebanken uit te kunnen proberen.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie start op zaterdag 23 september 2023. Vanaf die dag kan er een Superlot aangekocht worden.

 

Wij hopen veel e-mails te ontvangen!


Sportieve groet, 

Stefanie van Dijk, Esther Naalden, Marcella Struijk-Montee en Arlette Walop

mailadres: [email protected]

 


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
17-4-2024  |  Verenigingsmanager
4-4-2024  |  Verenigingsmanager
3-4-2024  |  Verenigingsmanager
29-3-2024  |  Verenigingsmanager
26-2-2024  |  Verenigingsmanager
16-2-2024  |  Verenigingsmanager
9-11-2023  |  Verenigingsmanager
10-8-2023  |  Verenigingsmanager
 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play