LOGIN
Indeling bardiensten 2023/2024
20-7-2023  | 
Vanaf aankomend seizoen zullen de bardiensten op een andere manier worden aangewezen. Afgelopen jaren was het mogelijk zelf een dienst in te vullen. Veel leden geven hier netjes gehoor aan maar we zien ook een grote groep dit niet doen en nadat een tijdsslot wordt toegewezen zij niet komen opdagen. Helaas vraagt dit om een nieuwe aanpak. 

Het uitgangspunt blijft dat vrijwilligers binnen de club (ouders die een functie binnen bijvoorbeeld een commissie vervullen) in principe geen bardienst hoeven te draaien mits zij aangeven dit wel te willen doen. Ook blijft het principe dat voor ieder hockeyend kind je minimaal een bardienst draait.

Wendy, onze barplanner zal de bardiensten (dagdelen & tijdssloten) gaan toewijzen aan jeugdteams. Binnen het team wordt middels de teammanager (of andere ouder die deze taak o zich neemt) afgestemd welke ouders de bardienst zullen invullen. De teammanager geeft vervolgens de namen door (van het kind) zodat het schema specifiek ingevuld kan worden in ons systeem. Het team blijft verantwoordelijk voor de dienst, ook bij plotselinge afwezigheid. 

Op deze manier zorgen we voor een werkbare organisatie.

terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
10-6-2024  |  Verenigingsmanager
10-8-2023  |  Verenigingsmanager
 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play