LOGIN
Update van de KNHB 24 maart inzake coronavirus
24-3-2020  | 

Zoals iedereen weet heeft de KNHB vorige week alle wedstrijden afgelast tot en met 6 april. Gisterenavond heeft de Nederlandse regering de maatregelen aangescherpt. Op de website van de KNHB is vandaag het volgende te lezen:
 
"Update 24 maart 2020, 11.05 uur
De Nederlandse regering heeft op 23 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus aangescherpt. Voor de sport betekent dit dat er tot 1 juni geen congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd. Het verbod om sport- en fitnessclubs (sportaccommodaties en sportinrichtingen), waaronder zwembaden, sporthallen en sportvelden, open te stellen, staat nog tot en met 6 april.
NOC*NSF is met het ministerie van VWS in overleg wat een en ander praktisch betekent, bijvoorbeeld voor sporten in de buitenruimte en voor de competities. De KNHB blijft de richtlijnen van het RIVM volgen, net als de adviezen van het ministerie van VWS/NOC*NSF. Zodra we meer informatie hebben, zullen we dit vanzelfsprekend delen op onze website en met de verenigingen.”

 
We houden de website van de KNHB goed in de gaten en hopen dat er snel duidelijkheid is over het vervolg van de competitie.


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
19-9-2020  |  Van het Bestuur
28-8-2020  |  Van het Bestuur
18-8-2020  |  Van het Bestuur
 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play