LOGIN
00001.png 00002.png 00003.jpg 00004.png 00005.png 00006.jpg 00010.jpg 00011.jpg 00012.jpg 00013.jpg 00018.jpg 00019.png 00020.png 00021.png 00022.png 00024.png 00028.png
JONGSTE JEUGD
JEUGD
SENIOREN
Favoriete team(s)
sponsor_worden 
Word sponsor van MHC De Wanrande!

Sponsoring van MHC De Warande!

MHC De Warande is een vereniging van, voor en door leden. En zoals bijna elke sportvereniging, kan ook MHC De Warande niet zonder belangrijke steun van vrijwilligers en sponsoren.

Sinds jaar en dag prijzen we ons gelukkig: veel mensen en bedrijven - groot en klein - dragen onze vereniging een warm hart toe en steunen onze club door tijd, aandacht of sponsorgelden te investeren.

Sponsoring van onze club. Net als clubliefde: onmisbaar!

Binnen MHC De Warande is sponsoring niet meer weg te denken of liever gezegd, sponsoring is net als clubliefde onmisbaar.

We gebruiken de sponsorgelden voor het behoud en de verbetering van onze hockeyclub op veel verschillende manieren. Zo kunnen we bijvoorbeeld het fraaie sportpark aan De Warande deels onderhouden dankzij onze sponsorgelden!

Sponsoring van MHC De Warande is bovendien een prachttool om je communicatiestrategie te ondersteunen. Wanneer je De Warande ondersteunt krijg je niet alleen de mogelijkheid om je bedrijf te presenteren of je naamsbekendheid uit te breiden, je steunt ook nog eens je sportclub.

Natuurlijk speelt clubliefde een belangrijke rol, dat zie je aan het grote aantal bedrijven en personen dat onze vereniging al steunt.

Waarom word je sponsor van MHC De Warande?

Hockeyclub De Warande bindt de gemeenschap, brengt jeugd sportiviteit bij en houdt volwassen gezond en actief. Sport staat voor ontspanning, presteren, plezier, een goede gezondheid en samenwerking.

Elke week zijn er talloze trainingen en wedstrijden waar leden en mensen van andere clubs elkaar ontmoeten. Dit maakt onze hockeyclub dé ideale plek om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Want dankzij jouw steun kunnen honderden kinderen, jongeren en volwassen zich wekelijks uitleven in de mooie hockeysport.

Naast de positieve associatie, geeft sponsoring ook een perfecte invulling aan reclame- en PR-doelstellingen van bedrijven en biedt het een platform om te netwerken. Kortom:

 • Sponsoring helpt ons te zorgen voor continuïteit en groei van kwaliteit in sportbeleving en gezelligheid.
 • Word sponsor zodat we als club goed onze maatschappelijke rol in kunnen vullen. Vanuit een sportieve en educatieve rol.
 • MHC De Warande is een prettige en sociale vereniging voor iedereen.
 • Elk weekend bezoeken talloze leden, spelers en bezoekers ons sportpark. Dat zijn per jaar heel wat extra ogen die je bedrijfsnaam zien!

Hoe sponsor je MHC De Warande?

Op het gebied van sponsoring van onze vereniging bieden we verschillende mogelijkheden: van sponsorbord tot eventsponsoring, van bordje bij de ingang of

De sponsorcommissie van MHC De Warande heeft een paar mooie pakketten samengesteld. Voor elk type sponsor, van klein tot groot, zijn er mooie opties:

 • Sponsorborden (van klein tot groot)
 • Stoelsupporter
 • Businessclub lid
 • Mediamix
 • Adopteer een toernooi, evenement of andere sponsoractie

Wil je meer weten? Stuur een e-mail naar [email protected] 

We komen graag met je in contact! 

Sponsorbord

Toon je betrokkenheid bij onze mooie club. Met een sponsorbord laat je je trots elke dag zien tijdens training én wedstrijd. Langs alle velden zijn nog mooie plaatsen vrij voor borden. De sponsorborden die we kunnen plaatsen zijn 5 meter breed en de sponsorbijdragen verschillen per veld:

 • Veld A                      550,00 per jaar
 • Veld B, C en D          450,00 per jaar
 • Veld F                        350,00 per jaar

Wil je dit combineren met een van de andere sponsoropties? We spreken het graag met je door! Mail ons op [email protected] en we nemen snel contact met je op. 

Stoeltjes supporter

Draag jij De Warande een warm hart toe? En wil je dit nog eens extra laten zien? Word stoeltjes supporter. Je steunt MHC De Warande jaarlijks met een bedrag van 100,00 Euro. En natuurlijk gaat 100% van deze bijdrage naar de vereniging.

Business Club

De Business Club van MHC De Warande bestaat sinds 2006, heeft zo’n 50 leden en bestaat uit ondernemers die betrokken zijn bij onze Oosterhoutse hockeyvereniging.

Lid van de businessclub ben als je € 400,- of meer aan sponsoring spendeert. We organiseren jaarlijks een aantal mooie events waar je de overige ondernemers kunt ontmoeten en je netwerk kunt verbreden!

Vragen over de Business Club? Dat kan! Stuur een e-mail naar [email protected]

Mediamix: online & offline aanwezigheid

Alle actuele informatie over wedstrijden zoals tijden zie je terug op onze site www.mhcdewarande.nl en uiteraard in de LISA-app. De app en de site worden vaak bezocht en hier bieden we natuurlijk ruimte voor banners of logovermelding.

In ons clubhuis zie je wedstrijdschemas, uitslagen en weersverwachting op beeldschermen. Een perfecte plek om je bedrijf te presenteren! Er zijn verschillende combinaties en pakketten mogelijk.

Wil je er meer over weten? We komen graag met je in contact via [email protected]

Adopteer een toernooi of evenement!

We organiseren met regelmaat toernooien voor diverse doelgroepen. En natuurlijk vormen dit soort evenementen een uitgelezen kans om je betrokkenheid te tonen. Bovendien kunnen wij dan een prachtig toernooi organiseren waar veel teams uit de regio een fantastische dag samen beleven.

Adopteer een toernooi en laat zien hoe trots je bent op alle sportieve prestaties van MHC De Warande en alle sportactiviteiten in de regio!

Wil je weten welke toernooien we organiseren? Neem contact op met [email protected]

Je eigen idee of combinatie van sponsoropties?

MHC De Warande staat altijd open voor creatieve sponsorideeën. Misschien ben je op zoek naar de ultieme combinatie aan sponsoropties. Of wellicht heb je zelf een topidee waarmee je de club steunt én je eigen bedrijf nog eens onder de aandacht kunt brengen.

De leden van de sponsorcommissie overleggen graag met je of geven je met plezier meer toelichting. Neem contact op via [email protected]  We nemen dan snel contact met je op

Met vriendelijke sportgroet,

De Sponsorcomissie

 
 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play