LOGIN
headersmall1.png headersmall10.png headersmall11.png headersmall12.png headersmall13.png headersmall14.png headersmall2.png headersmall3.png headersmall4.png headersmall5.png headersmall6.png headersmall7.png headersmall8.png headersmall9.png header_small.png header_small_15.png header_small_16.png header_small_17.png header_small_18.png schoenensokken670_160.png
JONGSTE JEUGD
JEUGD
SENIOREN
Favoriete team(s)
sponsor_worden 
Sportsponsoring: Sympathieke Dynamiek

Sportsponsoring is een zeer ‘sympatiek’ instrument waarmee u uw communicatiestrategie kunt ondersteunen. Het stelt u in staat om uw bedrijf te presenteren, maar het is vooral ook een prachtig instrument om uw sportclub te steunen.
Sponsoring vormt voor iedere sportvereniging een onmisbare bron van inkomsten. Het voortbestaan en de ontwikkeling van de club zijn er sterk van afhankelijk. Voor MHC de Warande is dat niet anders. Wij zetten uw financiële bijdrage in voor het behoud en de verbetering van de kwaliteit van onze hockeyclub. Voor zowel de top- als de breedte hockey. U zorgt er mede voor dat ieder weekend honderden kinderen en (jong)volwassenen zich kunnen uitleven met hun sport in het fraaie sportpark aan de Warandelaan.
 
De Sponsormogelijkheden bij MHC De Warande
Teamsponsoring:
Uw bedrijfsnaam, productnaam of logo gedrukt op uniforme kleding, zoals het wedstrijdtenue en/of de trainingspakken. Dit vergroot uw naamsbekendheid en het bevorderd de professionele uitstraling en teamspirit.
Deze vorm van sponsoring moet wel aan diverse voorwaarden voldoen. Hierover zal vooraf met de sponsorcommissie afstemming plaatsvinden.
Het MHC de Warande wedstrijdtenue (shirt, broek/rokje en sokken) en het MHC de Warande trainingspak (beide van het merk Reece) behoren vanaf seizoen 2013-2014 aangeschaft te worden via Sport2000 te Oosterhout.
Bij Sport2000 ontvangt een sponsor 25% korting op de aanschaf van het trainingspak uit de Warande-lijn voor een team. Ook voor andere sponsorkleding zijn er speciale teamkortingen afgesproken met Sport2000.
 
Sponsoring prestatie-teams:
Mogelijkheden: shirts, broek, rok, trainingspak, diverse kleding (allen met clublogo). Bedrukking sponsoruiting moet worden goedgekeurd door  de sponsorcommissie. Kandidaat-sponsor koopt zelf de kleding. Bijdrage aan de club €250,= per jaar. Contractduur maximaal 3 jaar.
 
Sponsoring Breedte-teams:
Mogelijkheden: shirts, broek, rok, trainingspak, diverse kleding (allen met clublogo). Bedrukking sponsoruiting moet worden goedgekeurd door  de sponsorcommissie. Kandidaat-sponsor koopt zelf de kleding. Bijdrage aan de club €150,= per jaar. Contractduur maximaal 3 jaar.
 
Overige sponsoring Breedte-teams
Mogelijkheden: diverse kleding (zonder clublogo)
Kandidaat-sponsor koopt zelf kleding. Bedrukking sponsoruiting moet worden goedgekeurd door de sponsorcommissie. Bijdrage aan de club is gewenst.
Bij Sport2000 ontvangt de sponsor 25% korting op het trainingspak (Reece) uit de Warandelijn.
 
Bordsponsoring:
Langs het A, B, C, D en F veld zijn nog mooie plaatsen vrij voor borden (afmeting 5 meter)
 

Semi-waterveld A

Semi-waterveld B,C, D

Kunstgrasveld F

€550,= per jaar

€450,= per jaar

€350,= per jaar

 
De Business Club
De business Club van MHC de Warande is jong en bruisend. De club werd opgericht in 2006 en heeft inmiddels zo’n 50 leden. Het idee achter dit initiatief was om ondernemers die betrokken zijn bij of geïnteresseerd zijn in de enige Oosterhoutse hockeyvereniging een interessant platform te bieden. Een platform dat leuke activiteiten in de nabije regio en mogelijkheden tot inspirerende contacten biedt.
 
De leden van de BC betalen een jaarlijkse contributie. 25 % van deze contributie wordt besteed aan de organisatie van activiteiten. De rest komt als sponsorgelden ten gunste van de kwaliteitsontwikkeling van de hockey.

Het bestuur van de Business Club bestaat uit een voorzitter, Jacco Mulders, Wilbert Koreman en Peter van der Kraan en worden secretarieel ondersteund door Karlijn Hoozemans en Edwin Zeelenberg.  Dit bestuur rapporteert aan de voorzitter van MHC de Warande.
De contributie voor het seizoen 2018-2019 zal €500 (ex BTW) bedragen.

Doelstelling van dit bestuur is om de Business Club nog beter te verankeren binnen de vereniging.
Het bestuur streeft naar kwalitatieve verbetering van de club middels technische ondersteuning, zowel op juridisch, financieel en economisch vlak, maar ook op bijvoorbeeld bouwkundig gebied. Dit vanuit de expertise van het bestuur en haar leden. Tevens denkt de BC actief mee over concepten die onze club geld op kunnen leveren of juist kunnen besparen of risico’s kunnen beperken.
Om bepaalde doelen te kunnen bereiken onderzoekt het bestuur de mogelijkheid om werkgroepen te formeren onder leiding van een bestuurslid . Hierbij wordt gedacht aan het aanleveren van ideeën met betrekking tot de verbetering van de horeca-faciliteiten, bouwkundige zaken, kwaliteit van de velden etc.  

Jaarlijks worden er minimaal 5 activiteiten georganiseerd. Die met zorg worden voorbereid.
De kunst is namelijk om naast leden te werven de bestaande leden vast te houden!
Wilt u ook lid worden van de Business Club??
Stuur dan een mail aan de voorzitter van de BC, Jacco Mulders:
[email protected]

Adverteren in moderne mediamix
Actuele informatie zoals wedstrijdtijden staan altijd op de website
www.mhcdewarande.nl. Die wordt daardoor erg vaak bezocht. Op veel bekeken pagina’s is ruimte voor banners. In het clubhuis worden wedstrijdschema’s, uitslagen en de weersverwachting getoond op breedbeeldschermen (narrow-casting). Ook hier zijn mogelijkheden voor banners of andere vormen van bedrijfspresentatie.
 

VOL PAKKET

MEDIUM PAKKET

MINI PAKKET

1/1 pagina adverteren

Banner op de home-page

½ pagina advertentie

Banner op de website (wedstrijdschema pagina)

¼ pagina advertentie

Banner op de website (wedstrijdschema pagina)

€450,= per jaar excl. BTW

€250,= per jaar excl. BTW

€175,= per jaar excl. BTW

 
Co-sponsor
De sponsorovereenkomsten met co-sponsoren zijn op maat gemaakt. Het gaat dan om een combinatie van de hierboven genoemde mogelijkheden.
 
Club van 100 vrienden van de Warande
Het lidmaatschap van de club van 100 staat open voor iedereen die met een jaarlijks bedrag van minimaal €100,= MHC de Warande wil steunen. Twee maal per jaar wordt u uitgenodigd voor een gezellige en informatieve activiteit.
 
Adopteer een toernooi of evenement
Sinds enkele jaren organiseren wij toernooien voor diverse doelgroepen. Het is interessant voor de positionering of bekendheid van uw bedrijf om de bedrijfsnaam aan een toernooi of ander evenement te verbinden.
 
Ondersteuning
 
Wij kunnen u helpen met het maken van het sponsormateriaal. Het enige wat u hoeft te doen is, uw logo en eventuele teksten aanleveren en de definitieve drukproef goedkeuren. Wij verzorgen de rest!

Andere ideeën? Maatwerk sponsoring? Voor meer informatie graag een mail aan de voorzitter van de BC, Jacco Mulders: [email protected]

 

 

Handdoek kan je hier bestellen
 
Agenda
Hoofdsponsor
Sponsors
Twitter
Download de App
Android app on Google Play