LOGIN
headersmall1.png headersmall10.png headersmall11.png headersmall12.png headersmall13.png headersmall14.png headersmall2.png headersmall3.png headersmall4.png headersmall5.png headersmall6.png headersmall7.png headersmall8.png headersmall9.png header_small.png header_small_15.png header_small_16.png header_small_17.png header_small_18.png schoenensokken670_160.png
JONGSTE JEUGD
JEUGD
SENIOREN
Favoriete team(s)
sponsor_businessclub 
Informatie over de Business Club van MHC de Warande


De Business Club (BC) van MHC de Warande is jong en bruisend. De club werd opgericht in 2006. Het idee achter dit initiatief was om ondernemers die betrokken zijn bij of geïnteresseerd zijn in de enige Oosterhoutse hockeyvereniging een interessant platform te bieden. Een platform dat leuke activiteiten in de nabije regio biedt en mogelijkheden tot inspirerende contacten.

 

De leden van de BC betalen een jaarlijkse contributie, waarvan 25% kan worden besteed aan activiteiten van de BC zelf. De rest komt als sponsorgelden ten gunste van de kwaliteitsontwikkeling van de hockeysport, met name tophockey.


De hoogte van de jaarlijkse contributie wordt door het bestuur voorgesteld en door de Algemene Vergadering van MHC de Warande goedgekeurd. De contributie voor het seizoen 2017-2018 zal €500 (ex BTW) bedragen.


Doelstelling van dit bestuur is om de Business Club nog beter te verankeren binnen de vereniging.


Het bestuur streeft naar kwalitatieve verbetering van de club middels technische ondersteuning, zowel op juridisch, financieel en economisch vlak, maar ook op bijvoorbeeld bouwkundig gebied. Dit vanuit de expertise van het bestuur en haar leden. Tevens denkt de BC actief mee over concepten die onze club geld op kunnen leveren of juist kunnen besparen of risico’s kunnen beperken.


Om bepaalde doelen te kunnen bereiken onderzoekt het bestuur de mogelijkheid om werkgroepen te formeren onder leiding van een bestuurslid . Hierbij wordt gedacht aan het aanleveren van ideeën met betrekking tot de verbetering van de horeca-faciliteiten, bouwkundige zaken, kwaliteit van de velden, enz.


Jaarlijks worden er een aantal activiteiten georganiseerd, die met zorg worden voorbereid. Voorbeelden zijn: 

  • BBQ met vrijwilligers
  • Sprekersavond
  • Mosselavond
  • Kerstborrel

 Wilt u ook lid worden van de Business Club?? Stuur dan een e-mailbericht naar de Business Club.


 


 

Handdoek kan je hier bestellen
 
Agenda
Hoofdsponsor
Sponsors
Twitter
Download de App
Android app on Google Play