sponsor_businessclub
Informatie over de Business Club van MHC de Warande

De Business Club (BC) van MHC de Warande is jong en bruisend. De club werd opgericht in 2006 en heeft inmiddels zo’n 50 leden. Het idee achter dit initiatief was om ondernemers die betrokken zijn bij of geïnteresseerd zijn in de enige Oosterhoutse hockeyvereniging een interessant platform te bieden. Een platform dat leuke activiteiten in de nabije regio biedt en mogelijkheden tot inspirerende contacten.

De leden van de BC betalen een jaarlijkse contributie. 25 % van deze contributie wordt besteed aan de organisatie van activiteiten. De rest komt als sponsorgelden ten gunste van de kwaliteitsontwikkeling van de hockey en met name van de tophockey.

Het bestuur van de Business Club bestaat uit een voorzitter, Martin Brokx, Wilbert Koreman en Peter van der Kraan en worden secretarieel ondersteund door Anghinette van Dijck. Dit bestuur rapporteert aan de voorzitter van MHC de Warande.

De hoogte van de jaarlijkse contributie wordt door het bestuur voorgesteld en door de Algemene Vergadering van MHC de Warande goedgekeurd. De contributie voor het seizoen 2014-2015 zal €500 (ex BTW) bedragen.

Doelstelling van dit bestuur is om de Business Club nog beter te verankeren binnen de vereniging.

Het bestuur streeft naar kwalitatieve verbetering van de club middels technische ondersteuning, zowel op juridisch, financieel en economisch vlak, maar ook op bijvoorbeeld bouwkundig gebied. Dit vanuit de expertise van het bestuur en haar leden. Tevens denkt de BC actief mee over concepten die onze club geld op kunnen leveren of juist kunnen besparen of risico’s kunnen beperken.

Om bepaalde doelen te kunnen bereiken onderzoekt het bestuur de mogelijkheid om werkgroepen te formeren onder leiding van een bestuurslid . Hierbij wordt gedacht aan het aanleveren van ideeën met betrekking tot de verbetering van de horeca-faciliteiten, bouwkundige zaken, kwaliteit van de velden, enz.

Jaarlijks worden er minimaal 5 activiteiten georganiseerd. Die met zorg worden voorbereid. Traditionele bijeenkomsten zijn inmiddels:

• BBQ met vrijwilligers
  • Sprekersavond
  • Mosselavond
  • Kerstboomavond

Wilt u ook lid worden van de Business Club?? Stuur dan een mail aan de voorzitter van de BC, Martin Brokx.