JUNI
OnFire sleepclinic Maartje Paumen
Datum: ma 8 - di 9   16:00 - 17:30
Locatie: veld A
Memo: Sleepcorner training van de allerbeste corner vrouw ter wereld! Maartje gaat nu On Tour met haar eigen Sleep Academy. Ze zal bij verschillende verenigingen door Nederland kinderen in 2 clinics de beginselen van de sleep trainen. Deze training wordt samen met een ONFIRE Hockey Support trainer gegeven. Er zitten maximaal 4 kinderen in een groep en er is plaats voor 8 kinderen per blok.
Maartje gaat met alle deelnemers aan het werk om de juiste sleeptechniek aan te leren.
www.hockeysupport.nl
OnFire sleepclinic Maartje Paumen
Datum: ma 15 - di 16   16:00 - 17:30
Locatie: Geen locatie ingevoerd.
www.hockeysupport.nl
ALV
Datum: di 16 - wo 17   18:00 - 23:00
Locatie: Geen locatie ingevoerd.
Memo:
JULI
Nationale sportkampen
Datum: ma 13 - vr 17   09:00 - 17:00
Locatie: veld A
Memo:

Handdoek kan je hier bestellen