LOGIN
headersmall1.png headersmall10.png headersmall11.png headersmall12.png headersmall13.png headersmall14.png headersmall2.png headersmall3.png headersmall4.png headersmall5.png headersmall6.png headersmall7.png headersmall8.png headersmall9.png header_small.png header_small_15.png header_small_16.png header_small_17.png header_small_18.png schoenensokken670_160.png
JONGSTE JEUGD
JEUGD
SENIOREN
Favoriete team(s)
Maatschappelijke stages 

Maatschappelijke stage - Wat is het?

 

Een maatschappelijke stage is een stage voor scholieren in het voortgezet onderwijs. Vanaf het schooljaar 2011 – 2012 is de maatschappelijke stage verplicht voor alle middelbare scholieren.

VWO leerlingen die in het schooljaar 2011 – 2012 starten in het voortgezet onderwijs moeten een maatschappelijke stage lopen van 72 uur. Voor HAVO leerlingen is de norm 60 uur.

Voor leerlingen van het VMBO of praktijkonderwijs geld een norm van 48 uur.

 

De maatschappelijke stage houdt in dat jongere vrijwilligerswerk doen tijdens hun middelbare schoolperiode.. Een maatschappelijke stage is een stage voor scholieren in het voortgezet onderwijs in Nederland. Door vrijwilligerswerk te doen, maken jongeren kennis met het dragen van verantwoordelijkheid voor maatschappelijke belangen. Waar reguliere stages vooral beroepsvormend zijn, hebben maatschappelijke stages vooral karaktervorming tot doel en het is goed voor de persoonlijke ontwikkeling van de student.

 

Mixed Hockey Club de Warande biedt leerlingen de mogelijkheid om hun maatschappelijke stage bij de hockeyclub in te vullen. Er zijn diverse en verschillende typen stageplaatsen beschikbaar.  Je kunt je inschrijven voor meerdere maatschappelijke stages.

 

Maatschappelijke stages

 

 

Training geven aan de jongste jeugd

Klik hier

Organiseren van evenementen

Klik hier

Fluiten van hockeywedstrijden

Klik hier

Training geven bij het G-Hockey

Klik hier

Informatietafel op zaterdag

Klik hier

Bardienst

Klik hier

Opruimploegen

Klik hier

Opruimploegen bij toernooien

Klik hier

 

 

Contactpersoon  Maatschappelijke stages

[email protected]

 
 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play