LOGIN
headersmall1.png headersmall10.png headersmall11.png headersmall12.png headersmall13.png headersmall14.png headersmall2.png headersmall3.png headersmall4.png headersmall5.png headersmall6.png headersmall7.png headersmall8.png headersmall9.png header_small.png header_small_15.png header_small_16.png header_small_17.png header_small_18.png schoenensokken670_160.png
JONGSTE JEUGD
JEUGD
SENIOREN
Favoriete team(s)
hockey_funkey 
Funkey hockey bij MHC de Warande

Onze poort staat open voor kinderen uit de leeftijdscategorie 4/5-jaar. Funkey hockey is een trainingsprogramma voor 4/5-jarigen die we willen laten kennis maken met onze vereniging en een bewegingsvormen die aansluiten bij hockey.
Tijdens de lessen komen de kinderen in aanraking met een variƫteit aan grondvormen van bewegen, die aansluiten bij het natuurlijke bewegingsgedrag van 4/5-jarigen. Op die manier leren ze op een leuke en veilige manier omgaan met sportief bewegen.
 
Voor deze leeftijdscategorie wordt voor de allerkleinste nog geen echt hockey aangeboden met echte hockeysticks. Wel maken de kinderen tijdens de lessen gebruik van knotshockeysticks en ringhockey. Kinderen van 5 jaar, wanneer zij er aan toe zijn, laten we wel al kennismaken met sticks en hockeyballen.
 
In het najaar en het voorjaar worden 10 FUNKEY sessies op zaterdagochtend van 9:00 tot 10:00 uur op het F-veld georganiseerd. Kom vrijblijvend een keer kijken of meedoen!

Funkey voor verenigingen is ontwikkeld door de KNHB Academie.
 
 
 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play