Vrijwilligers gezocht
Vrijwilligers zijn welkom, want Warande doen we samen!

Wil je helpen om de jeugd en volwassenen plezierig te kunnen laten sporten? Bijvoorbeeld door het team van je kind te coachen? Een bestuursfunctie te vervullen? Of het helpen organiseren van een toernooi? Werven van Sponsoren? Of actief te zijn binnen één van de vele commissies die Warande rijk is?

Warande komt graag met je in gesprek. Voor sommige functies is hockeyervaring handig, maar vaak wordt juist ervaring en inzet gevraagd op ander (vak)gebied zoals communicatie of organisatie.

Onze vrijwilligers co√∂rdinatoren Susan Bruil (susan@mhcdewarande.nl of 06-220.38457) en Lisa Beskers (lbeskers@kpnmail.nl) vertellen je graag meer over de mogelijkheden bij onze vereniging.

Hierbij een overzicht van de huidige vacatures:

Lid Commissie Sportiviteit & Respect

klik hier

Regelaar Medailles

Activiteiten Commissie

Organisator Jeugdtoernooi functieomschrijving volgt
PR en Com medewerker (x2)
functieomschrijving volgt

Lid Activiteiten Commissie