LOGIN
headersmall1.png headersmall10.png headersmall11.png headersmall12.png headersmall13.png headersmall14.png headersmall2.png headersmall3.png headersmall4.png headersmall5.png headersmall6.png headersmall7.png headersmall8.png headersmall9.png header_small.png header_small_15.png header_small_16.png header_small_17.png header_small_18.png schoenensokken670_160.png
JONGSTE JEUGD
JEUGD
SENIOREN
Favoriete team(s)
declub_missie 

Sportief

 

Jarenlange investeringen in kwaliteit, zowel op het gebied van sportbegeleiding als van algemene voorzieningen, werpen hun vruchten af. Mixed Hockey Club De Warande is in een paar jaar uitgegroeid tot een vereniging met ruim 1200 leden die spelen in tophockey- en/of breedtehockey verband. We horen bij de 10% grootste hockeyverenigingen in Nederland en zijn de grootste sportvereniging in Oosterhout. De diverse teams maken goede ontwikkelingen door. De ambitie voor de teams Dames 1 en Heren 1 is: structureel op het niveau van 1eklasse te spelen en van tijd tot tijd een uitstapje maken naar de overgangsklasse. Met de topteams van de junioren  is het streven om jaarlijks in de topklasse mee te draaien.

Het is belangrijk dat elk individu zich op zijn/haar eigen niveau kan ontwikkelen.

MHC De Warande stelt haar prestatieteams zo veel mogelijk samen met junioren van ‘eigen kweek’. We hebben veel junioren: maar liefst 80 % van alle leden is jonger dan 18 jaar.

Er wordt daarom veel geïnvesteerd in de opleiding van de jeugdteams. Hierbij ligt nadrukkelijk de focus niet alleen op de tophockeyteams. Een professionele trainer wordt fulltime ingezet op het verbeteren van de kwaliteit bij de breedtesporters. Onze filosofie hierachter is dat de top enkel sterker wordt door een goede ‘breedte’. In tegenstelling tot veel grote verenigingen in de regio kan een lid dat niet in een tophockeyteam speelt, bij MHC De Warande rekenen op anderhalf uur training in de week. Dit is uniek in de regio.

 

Vanaf de zomer 2010 beschikt de hockeyclub over 3 prachtige semi-watervelden en 2 zand-ingestrooide kunstgrasvelden, waarvan 1 op trainingsformaat. De droom van velen is om in de toekomst een waterveld aan te leggen; dat zou de accommodatie perfect maken en aansluiten op de visie en strategie.

  

 

 

Sociaal 

 

MHC De Warande is de enige hockeyclub in Oosterhout. Jong en oud komt er samen; langs de lijn, om familie of vrienden aan te moedigen of op het veld tijdens legendarische familietoernooien. In het gezellige paviljoen met buitenterras worden veel activiteiten georganiseerd. Niet alleen de jeugdfeesten maar ook de bitterballen zijn beroemd. 

MHC de Warande wil een hechte, open vereniging zijn, waar respect en sportiviteit gelden als een groot goed.

MHC De Warande heeft een actieve rol in de lokale samenleving. MHC De Warande stelt haar faciliteiten ook beschikbaar voor scholen en sporttoernooien, naschoolse activiteiten en hockeykampen. Met diverse activiteiten, waarvan G-hockey een belangrijk voorbeeld is, wil de club de hockeysport voor een brede doelgroep toegankelijk maken.

Sinds een aantal jaren kent MHC De Warande een Business Club. Inmiddels ontmoeten meer dan 50 ondernemers elkaar daar regelmatig tijdens één van de vele activiteiten.

 

 

 
 
Agenda
Hoofdsponsor
Sponsors
Twitter
Download de App
Android app on Google Play