LOGIN
00001.png 00002.png 00003.jpg 00004.png 00005.png 00006.jpg 00010.jpg 00011.jpg 00012.jpg 00013.jpg 00018.jpg 00019.png 00020.png 00021.png 00022.png 00024.png 00028.png
JONGSTE JEUGD
JEUGD
SENIOREN
Favoriete team(s)
hockey_warandehockeycollege 

Warande Hockey College

 

AANDACHT VOOR TALENT

Warande Hockey Academy

De Academy is een programma voor onze talentvolle jeugdleden. Daarmee willen we direct aansluiting krijgen met de top in het jongens- en meisjeshockey. De jeugdspelers krijgen wekelijks een intensieve training op dinsdag of donderdag waarbij een duidelijke scheiding wordt gemaakt met de teamopleiding binnen de club. De Academy is voor talentvolle jeugdspelers vanaf de D-leeftijd, met als bovengrens de B-leeftijd. De selectie wordt verricht door HOT, op advies van de trainers/coaches. In de trainingen wordt gewerkt aan verschillende

onderdelen zoals:

 

  • Streven naar perfectie

  • Hoge concentratie gedurende oefenvormen

  • Leren elkaar te corrigeren

  • Hoge intensiteit van oefeningen

  • Strakke organisatie met differentiatie

  • Eisend trainen voor betere kwaliteit van oefeningen

  • Herhaling van oefeningen in verschillende omstandigheden

Er zijn kosten verbonden aan de deelname aan de Warande Hockey Academy.

De Warande Hockey Academy wordt in seizoen 2015-2016 gehouden op .......

 

  

FOCUS OP BEWEGING

Warande Looptraining  

In deze trainingen gaan we werken aan het acceleratievermogen, het coördinatievermogen, de snelheid, wendbaarheid en fysieke kracht in het hockeyspel. Maar waarom doen we dat?

Het hockeyspel wordt steeds sneller, een speler heeft gedurende een wedstrijd 2 tot 3 % balbezit, de rest van de tijd loopt de speler zonder de bal. Tijdens dit gedeelte van de wedstrijd is het dus belangrijk dat je fysiek sterk bent. Om dit fysieke aspect van hockey meer en beter te ontwikkelen gaat het Warande Hockey College loop- en coördinatie-training geven. Een extra training en een echte kans om je als speler verder te ontwikkelen. De kans op blessures wordt door deze training aanzienlijk verminderd en je wordt sneller en sterker dan je tegenstander.

De looptraining is een open programma van HighFivePT voor jeugdspelers. Hierbij wordt het lopen geanalyseerd. Door het aanleren van technische loopvaardigheden wordt efficiency in het veld bereikt en worden blessures verminderd. De looptraining zorgt ervoor dat er meer rendement wordt gehaald uit de technische vaardigheden van de speler. 

Er zijn kosten verbonden aan de deelname aan de Warande Hockey Looptraining.

De Warande Looptraining wordt in seizoen 2015-2016 gegeven op .................

 


 

 

TRAINING door TOPCOACHES

 

GoalieWorks De Warande

Het doel van onze keepersschool is om de ontwikkeling van elke deelnemende keeper maximaal te ondersteunen. Dit doen we door op een gestructureerde en planmatige manier te werken aan alle aspecten die voor een keeper van belang zijn. Er wordt veel aandacht besteed aan techniek, gecombineerd met oefeningen die wedstrijdsituaties nabootsen. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan loop- en krachttraining en aan de mentale aspecten van het keepen.

 

Al onze trainingen zijn samengesteld door Simon Zijp. Simon is onder andere de vaste keeperstrainer van Pirmin Blaak en Jaap Stockmann en is, samen met Bart van Gaalen, verantwoordelijk voor de keeperstraining van de Oranje- en Jong Oranje keepers en keepsters. Alle trainers die bij GoalieWorks werken zijn door onszelf opgeleid en worden wekelijks tijdens de trainingen nog verder gecoacht door de hoofdtrainer Steven Hendrickx ter plaatse.

 

De keepersschool is toegankelijk voor iedere keeper of keepster die zichzelf verder wil verbeteren. Wij verwachten van alle keepers die naar de keepersschool komt dat ze graag willen leren en gemotiveerd naar de training komen. Al onze trainers streven de GoalieWorks gedachte na om het maximale uit iedere individuele keeper te halen en we hebben de afgelopen jaren kunnen vaststellen dat we hier zeer succesvol in zijn.

 

U kunt bij ons terecht op maandagavond van 17.00 – 21.00 uur.  Aan de GoalieWorks De Warande keeperstraining zijn kosten verbonden, deze zijn voor clubleden € 65,--. Voor deelname stuur een mail naar: [email protected]

 

Zie ook www.goalieworks.com

    

MOTIVEREN DOOR EXTRA TRAINING

Warande  Hockeyschool

De Hockeyschool is bedoeld voor spelers uit de D en C, vanaf de 3e teams die het leuk en nuttig vinden om naast hun eigen training nog een extra keer te trainen.

Op de trainingen wordt de nadruk gelegd op techniek. Deze trainingen worden gegeven door meerdere trainers. Er kunnen maximaal 2 groepen van 40 kinderen deelnemen. Aanmelden voor deze training via [email protected] en geef duidelijk je naam, je huidige team en gewenste trainingstijd op.

Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname aan de Warande Hockey School

De Warande Hockeyschool wordt in seizoen 2015-2016 gegeven op dinsdag van 16:30-17:30 en 17:30-18:30 en vrijdag van 17:00-18:00.

 

 

OPLEIDEN VAN TRAINERS

Warande Training van Trainers

Naast de georganiseerde trainingen voor de jeugdspelers van de Academy, Looptraining, Keeperstraining en Hockeyschool is er ook veel aandacht voor het opleiden van (zowel jeugd- als senioren) trainers in de verschillende disciplines van het Warande Hockey College. U kunt zich aanmelden bij [email protected] voor deze (door de KNHB goedgekeurde) opleiding.

De Trainerstrainingen starten in de winter, zodat we kunnen werken aan kwaliteit van hockeytraining en motivatie van kinderen.

Wilt u niet alleen hockeytraining maar ook keeperstraining gaan geven? Dat kan! De training worden verzorgd door Goalieworks, het bedrijf van Oranjekeeper Pirmin Blaak. Zie ook www.goalieworks.nl

 

 

AANDACHT VOOR SPORT & VOEDING

Warande inzet Diëtetiek

Naast beter leren hockeyen op het technische en tactische vlak, is ook een goede begeleiding bij de voeding belangrijk. Daarom zal het onderdeel Voeding en Bewegen extra aandacht krijgen binnen het WHC. In eerste instantie is het programma bedoeld voor de prestatie-teams, bij succes zal het ook beschikbaar worden gesteld voor de breedteteams.

Het programma wordt aangeboden door Zorroo en wordt zeer professioneel aangepakt door o.i., intake-vragenlijsten, metingen en voorlichtingsavonden. Daarnaast zal ook individuele begeleiding worden gegeven aan de spelers of speelsters die het nodig hebben. De ouders van de spelers worden uiteraard nauw betrokken bij dit onderdeel, aangezien zij vaak de meeste invloed hebben op het voedingspatroon van hun kind. 

 

Warande Hockey College

[email protected]

  


 
 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play