LOGIN
headersmall1.png headersmall10.png headersmall11.png headersmall12.png headersmall13.png headersmall14.png headersmall2.png headersmall3.png headersmall4.png headersmall5.png headersmall6.png headersmall7.png headersmall8.png headersmall9.png header_small.png header_small_15.png header_small_16.png header_small_17.png header_small_18.png schoenensokken670_160.png
JONGSTE JEUGD
JEUGD
SENIOREN
Favoriete team(s)
Agenda
Infoavond Jongste Jeugd (F jeugd en Funkey)
Datum: wo 29   20:00 - 22:00
Locatie: clubhuis bordes
Memo: Dit is een informatieavond voor nieuwe en ervaren begeleiders van Jongste Jeugd (JJ) teams. Daarnaast zijn alle geïnteresseerde ouders welkom.
Op deze avonden geven we informatie over zaken als coachen, begeleiden, spelregels, maar ook over beleid, de JJ-commissie en de JJ-lijnen. De eerste avond, op dinsdag 28 augustus, is voor begeleiders/ouders van de E-lijn (zes- en achttallen). De tweede, op woensdag 29 augustus, voor de Funkey en F. De avond start om 20:00u in de lounge van ons prachtig verbouwde clubhuis.

Dus voor alle coaches/begeleiders en andere geïnteresseerden een avond vol informatie en een unieke gelegenheid om anderen te leren kennen.

We hopen je te zien op dinsdag of woensdag.

Met sportieve groet,

Jongste Jeugdcommissie

Hele agenda
Agenda
Hoofdsponsor
Sponsors
Twitter
Download de App
Android app on Google Play