Infoavond Jongste Jeugd (E jeugd)
Datum: di 28   20:00 - 22:00
Locatie: clubhuis bordes
Memo: Dit is een informatieavond voor nieuwe en ervaren begeleiders van Jongste Jeugd (JJ) teams. Daarnaast zijn alle geïnteresseerde ouders welkom.
Op deze avonden geven we informatie over zaken als coachen, begeleiden, spelregels, maar ook over beleid, de JJ-commissie en de JJ-lijnen. De eerste avond, op dinsdag 28 augustus, is voor begeleiders/ouders van de E-lijn (zes- en achttallen). De tweede, op woensdag 29 augustus, voor de Funkey en F. De avond start om 20:00u in de lounge van ons prachtig verbouwde clubhuis.

Dus voor alle coaches/begeleiders en andere geïnteresseerden een avond vol informatie en een unieke gelegenheid om anderen te leren kennen.

We hopen je te zien op dinsdag of woensdag.

Met sportieve groet,

Jongste Jeugdcommissie