LOGIN
headersmall1.png headersmall10.png headersmall11.png headersmall12.png headersmall13.png headersmall14.png headersmall2.png headersmall3.png headersmall4.png headersmall5.png headersmall6.png headersmall7.png headersmall8.png headersmall9.png header_small.png header_small_15.png header_small_16.png header_small_17.png header_small_18.png schoenensokken670_160.png
JONGSTE JEUGD
JEUGD
SENIOREN
Favoriete team(s)
Agenda
Welkom nieuwe leden
Datum: za 25   10:00 - 11:30
Locatie: clubhuis,clubhuis bordes
Memo: Beste (ouders van) nieuwe leden,
 
Welkom bij MHC De Warande! Wij willen je graag welkom heten en wegwijs maken binnen onze mooie club. Daarvoor nodigen wij je uit voor een informele informatie bijeenkomst aan het einde van de zomer, voor de start van het nieuwe seizoen. Zet de datum alvast in de agenda, we zouden het leuk vinden om je dan te ontmoeten!
 
Waar: in het clubhuis aan de Warandelaan
Wanneer: zaterdag 25 augustus en zaterdag 1 september
Tijd: van 10.00 – 11.30 uur
Wie: alle (ouders van) nieuwe leden
 
Na een korte introductie met koffie of thee, zullen we je rondleiden door het clubhuis en langs de velden en is er veel ruimte voor het beantwoorden van vragen.
Je hoeft je voor deze kennismaking niet aan te melden maar het mag wel 😉 . Dit kan via [email protected] Heb je voor die tijd nog vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Geniet van de zomer en tot dan, namens de Ontvangstcommissie van MHC De Warande:
Marie-Paule Berkhemer, Marinka Bronne, Marijke van Riel en Margot Coppus
Ps: Uiteraard zijn ook (ouders van) bestaande leden van harte uitgenodigd als ze wat beter kennis willen maken met de club en met ons.

Hele agenda
Agenda
Hoofdsponsor
Sponsors
Twitter
Download de App
Android app on Google Play