LOGIN
UPDATE -- oproep voor trainer/coach en coordinator...
21-9-2022  | 

UPDATE  21 september --  OPROEP OPROEP OPROEP

Geweldig dat na de oproep van deze week een trainer zich heeft gemeld voor MA2 en DJ1! Dank Philippe voor jouw inzet en we wensen je veel succes en plezier dit seizoen!

Nog steeds zijn wij op zoek naar een trainer-coach voor JB1. 1 training voor dit team wordt verzorgd door Gijs Hulskorte uit Heren 1, 1 training en het coachen wordt tijdelijk verzorgd door 2 geweldige vrijwilligers.  Maar wij zoeken een structurele oplossing! Wie-o-wie wil helpen of kent iemand om met onze mannen van JB1 een super seizoen tegemoet te gaan?

Tevens zoekt de Technische Commissie 2 coordinatoren om de Jongste Jeugd training op woensdag middag van 17.00 – 18.00 uur te begeleiden. Samen met een aantal trainers uit de jeugd bieden we de (voorheen) F en E6 jeugd opbouwende oefeningen en  enthousiasmeren we de kinderen waardoor ze steeds vaardiger worden.

Dus ben jij een ervaren hockeyer en vind je het leuk om onze jongste jeugd te helpen groeien? Heb je een teamgenoot die hier ook voor openstaat? Laat het ons weten en wij beantwoorden graag jullie vragen. Er staat een mooie vergoeding tegenover.

We doen hierbij de oproep aan al onze leden om mee te denken!

We zijn bereikbaar via [email protected]

De technische commissie

MHC De Warande

 terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play