LOGIN
Vrijwilliger van de maand: Frank Broers
20-5-2022  | 

Deze maand is Frank Broers als trainer/coach de vrijwilliger van de maand. Hieronder lees je het interview:

 

Stel je even kort voor:

Mijn naam is Frank Broers en ik ben trotse vader van Roos (MB1) en Isabel (Dames 1) en wonen in Oosterhout. Daarnaast heb ik een eigen bedrijf Fitmasters die de filosofie heeft dat fittere mensen gelukkiger zijn. Wij trainen dagelijks mensen op hun fysieke en mentale conditie. 

 

Wat is je rol als vrijwilliger bij de Warande en waarom doe je vrijwilligerswerk:

Sinds mijn oudste dochter lid werd van de Warande in 2009 ben ik trainer/coach. Om het jaar train en coach ik het team van Isabel en het jaar daarop van Roos. Ik heb dat nu 14 jaar gedaan. Dit is mijn laatste jaar. Ik kom zelf uit de professionele sport en ben gaan trainen en coachen om de teams beter te maken en te proberen iets te bereiken. Prestatiesport brengt je als kind heel veel. Zowel fysiek als mentaal heb je er later in het (bedrijfs)leven heel veel aan.  

 

Wat maakt vrijwilliger zijn bij De Warande zo leuk?

Het allerleukste blijft natuurlijk wedstrijden winnen met je team. De blije gezichten na afloop van de wedstrijd, daar doe je het voor.  Daarnaast een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de meiden is heel erg leuk om te doen.  

 

Wat is je mooiste/leukste/ontroerendste herinnering aan De Warande? 

In het seizoen 2018/2019 zijn we met het team van Isabel (MB1) 2e geworden op het NK Super B. Echt een hele bijzondere prestatie van het team voor een bescheiden club als de Warande. In dat jaar behaalden we op 3 seconden na net niet de finale van het ZNK zaalhockey. Ook dit jaar geniet ik volop van MB1, gaan we voor het kampioenschap en hoop ik mijn laatste jaar als trainer/coach samen met de meiden met een titel te kunnen afsluiten.

 

Wat zijn je hobby’s/beoefenen je zelf een sport:

Heb je even? Ik ben heel sportief en in mijn vrije tijd golf ik tegenwoordig heel veel. Jan Martin van Hoogen durft overigens nog steeds niet samen met mij te spelen. Verder fietsen, hardlopen en lekker buiten zijn doe ik graag. 

 

Je kunt mij wakker maken voor:

Franse Kaas en een malse kip. Heerlijk

 

Ik heb een hekel aan…:

Mensen die niet doen wat ze zeggen. Zeg wat je wilt, wat je gaat doen en doe wat je zegt. . 

 

Aan wie geef je het stokje door die volgende maand aan het woord komt en waarom?

Als trainer/coach kan je niet zonder een goede manager. Ik heb geluk gehad dat ik de afgelopen jaren met twee TOP managers heb mogen samenwerken. Bij deze gaat het dus een duo interview worden door Marinka Bronne en Danielle van Buitenen. Ik zal deze dames missen. 


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play