LOGIN
Vrijwilliger van de maand: Janny Janssens
7-11-2021  | 

Stel je even kort voor:

Ik ben Janny Janssens, geboren en getogen in Oosterhout waar ik nu nog steeds woon met Hans en onze drie kinderen Tijs, Eva en Noor. 

Ik werk als Quality Assurance specialist brandveiligheid producten bij Smartwares Europe in Tilburg.

 

Wat is je rol als vrijwilliger bij De Warande en wat maakt vrijwilliger zijn bij De Warande zo leuk?

Van huis uit heb ik het meegekregen om je steentje bij te dragen in het verenigingsleven. Alle vrijwilligers maken zoveel mogelijk voor de club, zij zijn het sociale kapitaal, het wegvallen zou elke vereniging enorm ontwrichten. Maar het is vooral leuk om iets voor je club te doen, nieuwe mensen te ontmoeten en samen tot mooie dingen te komen.

Toen Noor in de F-jes begon met hockey begon ben ik het teampje gaan trainen en coachen, superleuk om met de meiden op het veld te staan. Op het moment dat ze naar de 8-tallen ging vond ik dat de meiden recht hadden op een echte trainer haha. Ik ben toen in de Jongste Jeugd commissie lijn coordinator Meisjes E geworden wat ik nog altijd doe en ben nog een aantal jaren team manager geweest.

 

Wat is je mooiste herinnering aan De Warande?

In de jaren als team manager hebben we met trainers Wendy en Lise,de meiden en ouders mooie herinneringen gemaakt. Hoogte punt - Karin gaf het ook al aan - de trips naar Parijs en Keulen die we toen hebben mogen organiseren.

Naast de bijzondere ervaring voor het team om internationale wedstrijden te spelen was de hele trip een feestje. Mensen herkennen ons nog van alle keren dat we voor de Jumbo eigen gebakken cupcakes en koeken hebben verkocht om een deel van de reis te bekostigen.

 

Wat zijn je hobbys/beoefenen je zelf een sport?

In de zomer zit ik zelf graag op de racefiets en in de winter stap ik over op de mountainbike en doe ik aan spinning. 

Verder ga ik graag naar een mooi museum, lees ik en ben graag samen met vrienden en een lekker speciaal biertje.

 

Je kunt me wakker maken voor..

Je kunt me wakker maken om te gaan skien!

 

Ik heb een hekel aan...

Onrecht

 

Aan wie geef je het stokje door die volgende maand aan het woord komt en waarom?

Het Klus team heeft nog niet in deze rubriek gestaan dus ik geef het stokje door aan Koen Berkhemer. Naast het klussen maakt Koen ook geweldige beelden van de wedstrijden.

 


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
7-12-2021  |  Vrijwilligers
 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play