LOGIN
Vrijwilliger van de maand: Karin Eikhout
7-10-2021  | 

Karin zorgt al seizoenlang voor een extra aanvulling in de clubkas samen met de commissieleden van de Grote Clubactie. Ook kennen we haar als teammanager van het team van haar dochter en is altijd te vinden langs de lijn. Fijn zo´n betrokken ouder als Karin, dank daarvoor!


Stel je even kort voor:

Hoi, ik ben Karin Eikhout. Getrouwd met Robert en wij zijn de trotse ouders van onze tweeling Tessa en Max. Oorspronkelijk kom ik uit Raamsdonksveer maar woon inmiddels alweer 21 jaar in Oosterhout. Ik werk als verzekeringsadviseur bij Verbrugge.

 

Wat is je rol als vrijwilliger bij De Warande en waarom doe je vrijwilligerswerk?

Tessa is begonnen met hockey toen ze 7 jaar oud was. Van tevoren had ik nooit iets met hockey van doen gehad maar vanaf dat moment ben ik meteen enthousiast geworden. Het is nog maar zelden geweest dat ik een wedstrijd gemist heb. Al enkele jaren ben ik lid van de Grote Club Actie commissie. Vanaf augustus t/m november zijn we hier druk mee bezig. We proberen de kinderen enthousiast te maken om loten te verkopen en het is leuk om achteraf te zien hoeveel loten ze daadwerkelijk verkocht hebben. Het levert elk jaar een mooi bedrag op waar we een goede besteding voor proberen te vinden binnen de club. Verder ben ik dit jaar, samen met Marinka, manager van het team MA1 waar Tessa in speelt. Samen regelen we de zaken die hierbij komen kijken, erg leuk om zo dichtbij een team betrokken te zijn.

 

Wat maakt vrijwilliger zijn bij De Warande zo leuk?

Een vereniging valt en staat met vrijwilligers. Het is goed om betrokken te zijn bij de vereniging waar je kinderen actief zijn. Ik doe dat bij de hockey, Robert doet dat bij de voetbalclub van onze zoon Max.

 

Wat is je mooiste herinnering aan De Warande?

En zijn veel mooie momenten geweest de afgelopen jaren. Wat voor mij een hele mooie herinnering is die ik niet snel zal vergeten, is de trip naar Parijs. Tessa speelde toen in de D1 en samen met de trainsters Wendy en Lise, alle speelsters en een aantal moeders hebben we supermooie dagen mogen beleven in Parijs!

 

Wat zijn je hobbys/beoefenen je zelf een sport?

Mijn hobby’s zijn wandelen en lezen. Daarnaast probeer ik twee keer in de week te gaan sporten. Hier doe ik aan cardio-, kracht- en circuit training.

 

Je kunt me wakker maken voor..

Een lekker stukje zelf gebakken appeltaart

 

Ik heb een hekel aan...

Mensen die niet eerlijk zijn.

 

Wat doe je in je vrije tijd buiten het vrijwilligerswerk?

Als het kan probeer ik ook bij de voetbalwedstrijden van onze zoon Max te gaan kijken. Verder ga ik graag op vakantie, speel ik graag spelletjes en vind ik het gezellig om met familie en/of vrienden af te spreken.

 

Eventueel extra informatie die je kwijt wilt?

Het is heerlijk dat we weer wat meer vrijheid hebben en dat we daardoor weer aanwezig kunnen zijn op de sportvelden!

 

Aan wie geef je het stokje door die volgende maand aan het woord komt en waarom?

Ik geef het stokje door aan Janny Janssens. Zij zet zich al enkele jaren in voor de Jongste Jeugd. Ik heb haar leren kennen toen onze beide dochters op hockey kwamen en toen ook nog bij de Jongste Jeugd hoorden.  Nu spelen ze nog steeds samen in hetzelfde team.


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
7-12-2021  |  Vrijwilligers
27-11-2021  |  Van het Bestuur
17-11-2021  |  Verenigingsmanager
18-1-2021  |  Van het Bestuur
 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play