LOGIN
Vrijwilliger van de maand: Isolde Aerts
7-9-2021  | 

Isolde, die seizoenenlang de coordinatie rondom de infotafel heeft verzorgd, is nu nog de nieuwe vrijwilliger aan het inwerken, terwijl haar dochter geen lid meer is. Dan verdien je extra deze titel! We danken Isolde voor haar trouwe inzet en betrokkenheid, en hopen haar toch nog af en toe eens te zien op de club. Lees wat Isolde met ons wil delen:

Ik zag dat Joost me voorgedragen heeft. Wat op zich wel een grappig moment is, want ik ben (bijna) gestopt als vrijwilliger. Mijn dochter Anne van Seters is gestopt met hockey en ik heb (als het goed is) vanaf aanstaande woensdag een vervanger voor mijn functie als coordinator infotafel.

Dus misschien is dit dan ook wel een mooie afsluiting van bijna 10 jaar vrijwilligerswerk bij de Warande.

 

Stel je even kort voor:

Ik ben Isolde Aerts en woon samen met Bas en onze 2 kinderen Anne en Joep in Oosterhout. Als senior travel consultant bij zakenreisorganisatie ATPI ben ik werkzaam op de afdeling Marine en Energy. Wij verzorgen wereldwijd de reizen voor personeel die werkzaam zijn in de energie en scheepvaartsector


Wat is je rol als vrijwilliger bij De Warande en waarom doe je vrijwilligerswerk?

Toen mijn dochter Anne begon met hockey vond ik het belangrijk om als ouder mij ook in te zetten voor de club. Want zonder vrijwilligers kun je een club moeilijk draaiende houden. Via een vriendin ben ik begonnen als vrijwilliger bij de Grote Club actie. De afgelopen 7 jaar ben ik coordinator infotafel.

 

Wat maakt vrijwilliger zijn bij De Warande zo leuk?

Het contact met de mensen van de club. Het is mooi om te zien dat zoveel mensen zich inzetten voor de Warande. En als je (net als ik) verder geen hockey ervaring hebt, is het een goede manier om de club te leren kennen.

 

Wat is je mooiste herinnering aan De Warande?

Dat is een wedstrijd van mijn dochters team. Heel de competitie was Etten-Leur favoriet, maar zij verloren verrassend de voorlaatste wedstijd. De laatste wedstrijd van de competitie was Warande – Etten Leur.

Het werd een thriller. In de allerlaatste seconden scoorde Warande de winnende goal waardoor zij kampioen werden. De ontlading bij die meiden en de vreugde en blijdschap was zo mooi om te zien.

 

Wat zijn je hobbys/beoefenen je zelf een sport?

Twee keer in de week ben ik in de sportschool te vinden

 

Je kunt me wakker maken voor..

Chocolade

 

Ik heb een hekel aan...

Mensen die hun verantwoordelijkheid niet nemen.

 

Wat doe je in je vrije tijd buiten het vrijwilligerswerk?

Ik vind het zalig om bij mooi weer in de tuin een boek te lezen. En af en toe lekker uit eten met vriendinnen om bij te kletsen.

 

Eventueel extra informatie die je kwijt wilt?

Na 10 jaar heeft mijn dochter besloten om te stoppen met hockeyen. Hierdoor ga ik mijn taak als coordinator infotafel ook overdragen aan iemand anders. Mijn zoon Joep voetbalt bij TSC, dus ga ik kijken of ik daar vrijwilligerswerk kan doen.

De afgelopen jaren heb ik genoten van de club, de kinderen en de ouders. Ik wens MHC de Warande alle goeds toe voor in de toekomst.

En ik roep iedereen op om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij deze mooie club!! Het levert heel veel voldoening op.


Aan wie geef je het stokje door die volgende maand aan het woord komt en waarom?

Zoals ik al eerder aangaf ben ik begonnen als vrijwilliger Grote Club Actie en daarom geef ik het stokje door aan Karin Eikhout. Zij zorgt al jaren, samen met anderen, ervoor dat de Grote Club Actie altijd een groot succes is.

 


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
13-10-2021  |  Verenigingsmanager
9-10-2021  |  Verenigingsmanager
8-10-2021  |  Verenigingsmanager
7-10-2021  |  Vrijwilligers
7-10-2021  |  Verenigingsmanager
6-10-2021  |  Verenigingsmanager
22-9-2021  |  Van het Bestuur
18-1-2021  |  Van het Bestuur
 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play