LOGIN
OnFire zomerkamp!
12-6-2021  | 

In de zomervakantie fanatiek hockeyen met ONFIRE Hockey Support! Hoe leuk is het om intensief te werken aan je hockeytechniek! Om andere dingen te leren en steeds weer opnieuw uitgedaagd te worden! Als de basis in orde is kun je snel volgende stappen maken op het gebied van hockeytechniek! In samenwerking met hockeyclub Warande organiseert ONFIRE Hockey Support het bekende ONFIRE hockeykamp waarbij je ontzettend veel bijleert en uiteraard ook plezier maakt.

Het kamp wordt georganiseerd van 26 tot en met 30 juli. Vijf dagen lang intensief trainen van 9.30-15.30 uur onder begeleiding van zeer goede trainers. De groepen zijn klein waardoor de trainer veel individuele aandacht kan geven aan het individu zodat je ook daadwerkelijk vooruitgang boekt en beter wordt, zelfs na 5 dagen! We zien het zelfvertrouwen van de kinderen iedere dag toenemen omdat ze gaan ervaren dat ze bepaalde technieken wel kunnen! De trainingen zijn intensief, de kinderen staan niet stil, de oefeningen zijn uitdagend en iedereen wordt op zijn/haar niveau uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Het ONFIRE hockeykamp is voor iedereen toegankelijk en bij het indelen van de groepen houden we rekening met leeftijd en niveau. Een betere voorbereiding voor het nieuwe seizoen kun je niet hebben!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel onze promotiefilm op https://www.youtube.com/watch?v=BcU5ZmnazLU en bezoek onze website www.hockeysupport.nl. Schrijf je snel in want vol is vol!Bijlage: ZomerkampMHCDeWarande.png

terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
9-8-2022  |  Verenigingsmanager
22-7-2022  |  Verenigingsmanager
21-7-2022  |  Verenigingsmanager
21-7-2022  |  Verenigingsmanager
4-7-2022  |  Verenigingsmanager
29-6-2022  |  Verenigingsmanager
 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play