LOGIN
We zijn op zoek naar jouw hulp
30-6-2021  | 

Een wedstrijdsecretaris heeft zich gemeld, hoe fijn! Maar we zoeken nog meer hulp voor komend seizoen, meld je aan :)

Vacante vrijwilligersposten zijn:

  • Barhoofden (nog minstens 2 nodig om volledig open te kunnen zijn volgend seizoen): je bent het aanspreekpunt voor de horeca en het complex in het weekend en je helpt de barvrijwilligers op weg. Supergezellige manier om veel mensen in de club te leren kennen. Paar keer (max. 4x) per seizoenshelft roosteren we je in wanneer het jou uitkomt.
  • Infotafel-coordinator: je stelt het rooster voor de infotafel op 2x per jaar en bent contactpersoon voor verenigingsmanager. Makkelijk vanuit thuis te doen.
  • Infotafelmedewerkers (nog 2-4 nodig voor het rooster!): je bent gastvrouw/heer voor teams, begeleiding en scheidsrechters, zorgt voor besproeiing van de velden. Dit doe je ongeveer 2x per seizoenshelft op zaterdagochtend of -middag. Je leert de club goed kennen! Meld je aan als koppel, dan zit je samen.

Je doet deze taken nooit alleen, maar met een commissie vol enthousiaste mede-vrijwilligers. Ervaring is niet altijd nodig, we werken je goed in. Meld je met zijn twee├źn of meld je aan voor 1 seizoen. Alles is mogelijk.

Bel of mail naar [email protected] voor aanmelding, info of vragen.

Alvast bedankt!

Namens alle vrijwilligers van MHC de Warande


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
25-7-2022  |  Vrijwilligers
 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play