LOGIN
Vrijwilliger van de maand: Thomas Mast
7-5-2021  | 

Deze maand gekroond tot Vrijwilliger van de Maand: coach en trainer Thomas Mast. Al jaren op het veld als begeleider van menig jongste jeugd en jong junioren teams. Niet de overwinning staat bij hem voorop, maar het spel en het plezier van de spelers. Thomas is er ALTIJD volgens intimi: hij start zo vroeg mogelijk en stopt zo laat mogelijk in het seizoen en zorgt altijd voor leuke teamuitjes! 


Stel je even kort voor:

Mijn naam is Thomas Mast en woon alweer heel wat jaren in Oosterhout samen met mijn vrouw Marjolein en mijn twee kinderen Joris (JC2) en Ruben (J6E1). Ik ben Manager Projectbeheersing bij ENGIE Infra & Mobility in Dordrecht.

 

Wat is je rol als vrijwilliger bij De Warande en waarom doe je vrijwilligerswerk?

Ik loop al aardig wat jaartjes rond op De Warande als vrijwilliger. In eerste instantie als trainer/coach van mijn oudste zoon en momenteel alleen nog als trainer/coach van mijn jongste zoon en zijn team in J6E1. 

De reden waarom ik dit doe is niet zo moeilijk, want wat is er nou leuker dan met je zoon en een groep leeftijdsgenoten lekker buiten bezig te zijn, te trainen en partijtjes hockey te spelen.

 

Wat maakt vrijwilliger zijn bij De Warande zo leuk?

Het is leuk en goed om de club van je kinderen te helpen, zodat iedereen lekker kan blijven sporten. 

 

Wat is je mooiste herinnering aan De Warande?

De mooiste herinnering was in het seizoen 2014-2015 toen we na een heel seizoen wedstrijden spelen bijna alles verloren hadden en met de jongste jeugd slotdag in Made alles met het team wonnen wat er te winnen viel en we daardoor onszelf kroonde tot de kampioenen van de dag. 

 

Wat zijn je hobbys/beoefenen je zelf een sport?

Ik speel zelf geen hockey, maar op zonnige dagen mag ik graag een lange wandeling met de hond gaan maken of een rondje op de racefiets rijden.

 

Je kunt me wakker maken voor..

Je kunt me voor een heleboel dingen wakker maken, maar het liefste slaap ik gewoon door tot de wekker gaat. 

 

Ik heb een hekel aan...

Er kwam eigenlijk niet gelijk iets in me op, dus dan zal het antwoord zijn dat ik aan niet zoveel dingen een hekel heb. 

 

Wat doe je in je vrije tijd buiten het vrijwilligerswerk?

In de tuin werken, zelf sporten of helemaal niks doen! En hopelijk kunnen we snel weer met wat vrienden in de tuin genieten van een lekkere BBQ. 

 

Eventueel extra informatie die je kwijt wilt?

Fijn dat we ondanks alle maatregelen toch zoveel mogelijk hebben kunnen sporten! Hopelijk kan ook snel de externe competitie weer opgepakt worden. 

 

​Aan wie geef je het stokje door die volgende maand aan het woord komt en waarom?

Ik geef graag het stokje door aan Joost Simons die al heel wat jaartjes van alles regelt voor de jongste jeugd binnen de club.


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
7-6-2021  |  Vrijwilligers
1-6-2021  |  Vrijwilligers
 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play