LOGIN
Vrijwilligers van de maand: Hank Vleeming - Peter ...
7-4-2021  | 

De keeperscommissie met Hank Vleeming, Peter Floor, Marc van 't Hoff en Leo Pals zijn de Vrijwilligers van de Maand. Onmisbaar voor onze keepers; ze staan altijd klaar voor hen. Grote dank voor jullie inzet!! Over Hank en Peter lees je hieronder meer:


Stel jullie even kort voor:

 

Hank: Mijn naam is Hank Vleeming, vader van Willemijn (MD3), Anna (MC1) en Pieter (JB2). Ik ben technology officer bij PDC, een bedrijf in Breda dat nieuwe duurzame processen ontwikkelt voor de industrie, zoals voor de productie van bioplastics of voor het maken van producten met afval als grondstof. Ook spelen we een rol in de energietransitie en CO2 reductie. 


Peter: Ik ben gehuwd, geboren in Oosterhout en na 37 jaar weer woonachtig in Oosterhout. We hebben 2 kinderen, Lotte (MB2) en Pepijn (JC1). Ik ben militair maar uitgeleend aan het Rijksvastgoedbedrijf voor de Defensie portefeuille.

 

Wat is jullie rol als vrijwilliger bij Warande en waarom doen jullie vrijwilligerswerk?

Wij zijn actief bij de commissie Keepersmaterialen en zorgen ervoor dat de keepers er ieder jaar weer veilig bij lopen in een zo mooi mogelijke outfit. We hebben het met name rond de zomerstop druk met het innemen, controleren en uitgeven van de keeperssets, maar ook door het jaar heen komen we bijna elke week wel in actie om kapotte of versleten materialen te vervangen en te repareren. Ook zorgen we voor de lockers. We hebben er afgelopen seizoen 12 bijgeplaatst, zodat nu ieder team over een locker kan beschikken.

 

Wat maakt vrijwilliger zijn bij Warande zo leuk?

Hank: Het leuke is dat je met anderen samenwerkt en in contact komt met veel meer mensen op de club dan als je alleen naar de wedstrijden gaat. Ook de waardering die je regelmatig krijgt, geeft een stimulans om ermee door te gaan. Naast de Keepersmaterialencommissie vind ik het ook leuk om wedstrijden te fluiten. 

 

Peter: Het is begonnen met het begeleiden van de kinderen en van het een kwam het ander. Ik ben graag buiten actief bezig. Een boek of film boeit mij minder. Daarnaast is het hockeyspel veel leuker dan voetbal.

 

Wat is jullie mooiste/leukste/ontroerendste herinnering aan De Warande?

Hank: De blije reactie van de jeugdkeepers (en met name ook hun ouders!) dat ze een locker op de club konden krijgen en niet meer elke training met de auto gebracht hoeven te worden.

 

Peter: Samen met Robbie een meisjesteam in de C getraind waarvan de helft begon met hockeyen dat jaar. Het seizoen afgesloten met 3 gewonnen wedstrijden.

 

Wat zijn jullie hobbys/beoefenen jullie zelf een sport?

Hank: Hank: Ik speel zelf geen hockey maar tennis, ook bij Warande maar dan de OTC. Op de tennisvereniging ben ik ook toernooileider. Verder mag ik op zondag graag op de racefiets stappen. 

 

Peter: Ik heb veel verschillende sporten gedaan: judo, voetbal, golf, paardrijden, tennis, zeilen, fietsen en tijdens een uitzending met Amerikanen en Canadezen ieder woensdagavond hockey. Maar dat was meer ijshockey met een balletje op beton. Razend snel. Ik begreep dat spelletje niet dus ben ik maar gaan keepen. Ik werd daar The Oak genoemd omdat ze niet langs me kwamen. Ik denk dat dat kwam omdat ik hun schijnbewegingen niet snapte. Nu ben ik keeper bij de trimhockey.

 

Je kunt ons wakker maken voor..

Hank: Voor alles waar dringend hulp nodig is. Ik ben iemand die altijd klaarstaat en graag helpt.

 

Peter: Als het nodig is, kun je me altijd wakker maken. Maar niet om jouw probleem op te lossen omdat jij niet hebt nagedacht of gepland.

 

We hebben een hekel aan...

Hank: Ik ben niet iemand die snel een hekel aan iets heeft. Als ik dan toch iets moet zeggen dan is het aan te laat komen. Het gebeurt mij zelf af en toe ook, maar fijn vind ik het niet.

 

Peter: Laksheid en sommigen denken dat ik op de club woon en dus altijd beschikbaar.

 

Wat doen jullie in je vrije tijd buiten het vrijwilligerswerk

Hank: Naast sporten mag ik graag klussen of in de tuin werken. 

 

Peter: Werken, mantelzorg, ga graag naar internationale hockeywedstrijden en te weinig fietsen

 

Eventueel extra informatie die jullie kwijt willen?

We willen ook ons medecommissielid Leo Pals niet vergeten. Hij repareert de materialen en zorgt ervoor dat ze er weer als nieuw uitzien!

 

Aan wie geven jullie het stokje door die volgende maand aan het woord komt en waarom?
Hank: Ik vind alle vrijwilligers die zich in de coronatijd extra hebben ingezet ervoor in aanmerking komen.

Peter: Ik geef graag t stokje door aan Thomas Mast, die altijd met de kinderen bezig is op het laagste niveau.

terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play