LOGIN
Vrijwilliger van de maand: Quintijn Meeussen
7-2-2021  | 

Lees dit interview van een weer goede een vrijwilliger waar de club trots op kan zijn! Nu bij vele senioren bekend als mede-organisator van en DJ op de befaamde Super Sundays. Maar lees wat Quintijn (Q for friends) nog meer betekend heeft voor onze vereniging:


Stel je even kort voor:

Mijn naam is Quintijn Meeussen, 29 jaar en woonachtig in Oosterhout. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Bierbrouwerij AB InBev als Ecommerce Specialist. 

  

Wat is jouw rol als vrijwilliger bij De Warande en waarom doe je vrijwilligerswerk? 

Sinds mijn 17e ben ik actief als vrijwilliger bij MHC de Warande. In de tussentijd heb ik een hoop verschillende rollen op mij genomen, zoals onder andere de keepersmaterialencommissie, keeperstraining, organisator van de AB feesten, teammanager, begeleiding keepersschool en oranje-keepers kamp, technische commissie en ben ik ruim 2,5 jaar bestuurslid van de vereniging geweest. Echter zullen de meeste leden mij kennen als een van de organisatoren van de seniorenfeesten op de zondagmiddag.  

  

Wat maakt vrijwilliger zijn bij De Warande zo leuk? 

Bij een vereniging als De Warande kan je, als je wilt, echt zelf het verschil maken. Als je er wat tijd en positieve energie in steekt, komen er vanzelf een hoop positieve dingen voor terug. Zo is ruim 10 jaar geleden het idee geboren om iets leuks te organiseren voor de senioren op zondag, omdat daar zo weinig extra's voor gedaan werd. Inmiddels zijn die middagen uitgegroeid tot feesten waar de senioren echt naar uit kijken, en we geregeld het clubhuis vol met mensen hebben. Dat maakt me stiekem wel een beetje trots, als je ziet dat de tijd en moeite die we erin steken gewaardeerd wordt. 

  

Wat is je mooiste/leukste/ontroerendste herinnering aan De Warande? 

Op sportief vlak is dat het kampioenschap in de eerste klasse op het veld met Heren 2. In mijn rol als vrijwilliger denk ik aan het eindfeest na het 70-jarig lustrum, waar we een superleuk feest hebben georganiseerd voor jong en oud.  

  

Wat zijn je hobbys/beoefen je zelf een sport? 

Ik keep al jaren met veel plezier bij Heren 2. Ook fitness ik een paar keer door de weeks. Daarnaast heb ik een passie voor muziek. 

  

Je kunt mij wakker maken voor.. 

Voor Carnaval! En voor een verre vakantie, daar mag je me altijd voor wakker maken 

  

Ik heb een hekel aan... 

Lauw bier 

  

Wat doe je in je vrije tijd buiten het vrijwilligerswerk? 

In mijn vrije tijd draai ik graag muziek. Dit doe ik in kroegen, op schoolfeesten, bruiloften en natuurlijk hockeyfeesten! 

  

Aan wie geef je het stokje door die volgende maand aan het woord komt en waarom? 

Veel vrijwilligerstaken op de vereniging zijn heel zichtbaar voor iedereen. Daarnaast wordt er achter de schermen ook een hele hoop, soms niet altijd even dankbare, taken vervuld door vrijwilligers. Een van die taken is die van contributie inner, een super belangrijke taak binnen de vereniging. Ik zou daarom graag Petri en Pieter-Paul Brokx willen nomineren als vrijwilligers van de maand! 


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play