LOGIN
Vrijwilligers van de maand: Daan, Justus en Ruben
4-1-2021  | 

Het grappigste stel vrijwilligers van de club: de jongemannen Daan, Ruben en Justus uit Heren 4. Geen feestjes of terrasmiddag missen ze! En staan altijd klaar om de vereniging te helpen. Dat mag best wel even genoemd worden. Dank jongens met jullie grote clubhart!

Stel je even kort voor:

Wij zijn Daan, Justus en Ruben. We wonen alle drie in Oosterhout en zijn al ons hele leven lid bij de Warande. Daan studeert Geografie, Planologie en Milieu in Nijmegen, Justus studeert Chemische Technologie in Breda en Ruben is een allround medewerker bij Merlijn.

Wat is jullie rol als vrijwilliger bij de Warande en waarom doen jullie vrijwilligerswerk?
Wij zijn alledrie al langere tijd trainers en coaches en vormen samen met Quintijn de activiteitencommissie. Ook worden wij dit seizoen (als het goed is en de bar weer opengaat) barhoofd. Daarnaast zijn we zoals Margretha vorige maand benoemde de vaste opruimploeg na de feestjes. Buiten dit zijn Ruben en Daan (in opleiding) CS+.

We doen dit omdat we het altijd goed naar ons zin hebben op de club en er vaak te vinden zijn, waarom zouden we dan niet iets extra's doen om de club te helpen en het voor iedereen gezellig te maken?

Wat maakt vrijwilliger zijn bij de Warande zo leuk?
De Warande heeft veel topvrijwilligers, vrijwilliger zijn brengt je ook veel. Je bouwt een band op met de andere vrijwilligers, maar ook met de mensen die vaak op de club zijn. Hierdoor worden ook de dagen waarop je niet actief bent nog gezelliger, we kunnen het iedereen aanraden!

Wat is jullie mooiste/leukste/ontroerendste herinnering aan de Warande?
We hebben in al die jaren natuurlijk veel leuke en mooie momenten meegemaakt op de club. Iets wat we echter nooit meer zullen vergeten gebeurde bij de opening van het nieuwe clubhuis. Buiten het feit dat het een prachtig feest was, was het mooiste die dag toch dat onze keeper, Coert, van de trap viel.

Wat zijn jullie hobby's / beoefenen jullie zelf een sport?
Wij sporten volop, ook al zou je dat misschien niet zeggen... Naast het hockeyen in Heren 4 wordt er door ons ook nog gezaalvoetbald, gefitnest en gemountainbiket. Hiernaast zijn onze grootste hobby's Catan met veel Sambuca en Susan verslaan met toepen op de club.

Je kunt ons wakker maken voor...
Laat ons maar lekker liggen, nachtrust is belangrijk voor topsporters.

We hebben een hekel aan...
De extreem hoge bierprijs bij de Warande, dat de keuken te vroeg dichtgaat en slechte keepers.

Wat doen jullie in de vrije tijd buiten het vrijwilligerswerk?
Voornamelijk wat we hiervoor al hebben benoemd: Studeren/werken, sporten en spelletjes.

Aan wie geven jullie het stokje door die volgende maand aan het woord komt en waarom?
Volgende maand zouden we graag Quintijn Meeussen hier zien. Hij is onze gewaardeerde collega uit de activiteitencommissie en als het goed is toekomstig teamgenoot in Heren 4!


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play