LOGIN
Vrijwilligers van de maand: Anne Koertshuis en Dor...
7-11-2020  | 

Stel je even kort voor:

Anne Koertshuis:

Mijn naam is Anne Koertshuis, ik ben happily in love en bijna samenwonend met Eugene. We hebben samen 4 kinderen. Ik werk als praktijkondersteuner bij een huisarts. We wonen met veel plezier in de componistenbuurt in Oosterhout.

 

Dorreth Zaal:

Ik ben Dorreth Zaal, getrouwd met Erik en moeder van Tom en Ming. Wij wonen nu 10 jaar in Oosterhout. Ik werk bij Stichting Amarant in Tilburg en ben daar begeleider bij de dagbesteding voor mensen met een een verstandelijke beperking.

 

Wat is jullie rol als vrijwilliger bij Warande en waarom doen jullie vrijwilligerswerk?

Anne: Ik ben trainer en coach van het meest fantastische team van Warande: namelijk het G-team. Dit doe ik reeds 4 jaar. Ik ben ook 7 jaar trainer en coach van mijn dochters team geweest. Helaas wilde ze ook een keer iemand anders als trainer en coach. Sinds dit jaar ben ik ook barhoofd.

 

Dorreth: Ik geef samen met Anne op maandagavond training aan het G-team en daarnaast verzorg ik de was van het clubhuis.

 

Wat maakt vrijwilliger zijn bij Warande zo leuk?

Anne: Kom maar een keer kijken (als het weer mag) bij de training of de wedstrijd, dan weet je wat het zo leuk maakt. We hebben heel veel lol samen en als team zetten we goede prestaties neer. Daarnaast vind ik het belangrijk om mijn kinderen te laten zien dat werk niet altijd betaald hoeft te worden om er voldoening uit te krijgen.

En ik vind de groep vrijwilligers bij Warande erg gezellig en betrokken. We hebben korte lijntjes en zijn bereid elkaar te helpen.

 

Dorreth: ik vind het een leuke, zinvolle en bovenal een gezellige invulling van mijn vrije tijd om betrokken te zijn bij het G-team. Het is een leuke groep en ook al ben ik zelf geen ervaren hockeyspeler, samen de training verzorgen geeft plezier en energie.

 

Wat is jullie mooiste/leukste/ontroerendste herinnering aan De Warande?

Anne: Er zijn er zoveel; elke training, elke wedstrijd met het G-team is een feest. Elke knuffel, glimlach en blijheid is een fantastische herinnering. Om kinderen te zien groeien als hockeyspeler maar ook als personen vind ik geweldig om mee te maken.

 

Dorreth: Mijn dochter speelt al jaren hockey bij Warande en er zijn wel meerdere momenten die indruk hebben gemaakt maar de finale spelen in Utrecht in de Super- B competitie was erg mooi.

 

Wat zijn jullie hobbys?

Anne: Ik dans bachata, salsa. Verder zwem en fitness ik regelmatig, alhoewel het in de Corona-periode wel in het slob is geraakt. Ik kook graag, houd van lezen, bank hangen en van gezellige avonden met familie en vrienden.

 

Dorreth: wandelen, fietsen, lezen en vakantie vieren met mijn gezin

 

Je kunt mij wakker maken voor..

Anne: hahaha, Bachata dansen met mijn vriend, chocola, de gezelligheid van het G-team

 

Dorreth: een vanille latte machiato

 

Ik heb een hekel aan...

Anne: aannames, discriminatie, intolerantie en vooroordelen

 

Dorreth: mensen die liegen en roddelen

 

Extra informatie die je kwijt wilt?

Ik wens iedereen een fantastisch leven toe! Maak er iets moois van ondanks deze lastige periode, kijk naar de mooie dingen om je heen, hoe klein ze ook zijn. Blijf positief!

 

Aan wie geven jullie het stokje door die volgende maand aan het woord komt en waarom?

We geven het stokje door aan Margretha Geleijns, barhoofd en een fantastische vrouw. Ze doet heel veel voor de club en de buurt maar is vaak op de achtergrond en weinig zichtbaar. We willen haar daarom in het zonnetje zetten.


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
13-4-2024  |  Vrijwilligers
10-11-2023  |  Vrijwilligers




 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play