LOGIN
Zomerhockeykamp op de Warande
14-4-2020  | 


De Nationale (Top-)hockeykampen worden van 13 t/m 17 juli georganiseerd op De Warande. Je gaat de tijd van je leven hebben en echt beter worden! Met trainingen o.l.v . een(Jong-) Oranje speler en een Olympisch thema ga je dit nooit meer vergeten. Met het super uitdagende programma en enthousiaste trainers zal jij het beste uit jezelf halen. Ben jij erbij?

 

TOT 1 MEI: Kies je gratis stick t.w.v. max €180,- bij hockeykamp in de zomer**

Wauw, wauw, wauw! Dankzij onze partner The Indian Maharadja krijg je een gratis* hockeystick bij aanmelding voor zomerkamp van vijf dagen of langer! Je mag zelf je stick kiezen uit meer dan 20 sticks. Hoe eerder je boekt, hoe meer keuze. Bekijk de voorwaarden

 

*100% zekerheidsgarantie geld terug

Veiligheid en gezondheid staan bovenaan. Daarom volgen we de adviezen van het RIVM nauw-keurig. Vooralsnog zijn de zomerkampen niet in het geding en vertrouwen we erop dat we kunnen hockeyen. Mocht de situatie anders zijn, dan volgt er een volledige restitutie van het deelnamegeld. 

 

Data en informatie

-       13 t/m 17 juli 2020

 

De hockey- en tophockeykampen zijn voor hockeyers van 6 t/m 16 jaar. Je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau, en bij je vriendjes. De kampen starten dagelijks om 9:30 uur en zijn afgelopen om 16:30 uur. Vanaf 5 jaar kan je meedoen aan het Sport&Spelkamp. Ook zijn er kampen voor keepers.

 

Hockey- of Tophockeykamp?

Bij het hockeykamp ben je 70% van je dag aan het hockeyen. Ook wordt er gespeeld op het luchtkussen en doen we andere leuke sporten en activiteiten. Tijdens het tophockeykamp hockeyen we de hele dag en krijg je iedere dag een clinic, masterclass of analyse.

 

INCLUSIEF:

o   Heerlijke en gezonde lunch, limonade en tussendoortjes

o   Meet & Greet en masterclass van Jong-Oranje Speler

o   Gegarandeerd beter worden! Lekker fanatiek trainen onder begeleiding van onze speciaal opgeleide hockeytrainers

o   Je persoonlijke hockeycertificaat

 

Familie- en groepskorting

Maak gebruik van je familiekorting of groepskorting (4 personen of meer) en krijg max 15% korting.  Let op, aan deze actie zitten strikte voorwaarden verbonden. Bekijk de voorwaarden.

 

Inschrijven of meer info: www.nationalesportkampen.nl  

 

**Gratis juniorstick. Seniorstick met kleine bijbetaling. Bekijk alle voorwaarden van de stickactie op de website. Er is een beperkt aantal sticks beschikbaar

 


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
14-7-2020  |  Van het Bestuur
13-7-2020  |  Van het Bestuur
1-7-2020  |  Van het Bestuur
24-6-2020  |  Van het Bestuur
6-2-2020  |  Technische zaken
 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play