LOGIN
Onze SantaRunners
20-12-2019  | 

Zondag 14 december deden maar liefst 77 van onze leden mee met de Oosterhoutse SantaRun. Eerst verzamelen op de club voor een heerlijk kopje soep en ander lekkers, daarna een goede warming up onder leiding van Frank Broers. Een prachtig gezicht al die grote en kleine kerstmannen op het veld!

Daarna ging de rode stoet op de fiets naar de Markt waar het echte werk begon. Een verzameling van jong en oud kwam samen voor het goede doel. En als je dan toch aan het lopen bent, dan ook maar proberen een goede tijd neer te zetten: maar liefst 3 winnaars onder onze jeugdleden met de beste tijd: Finn Zeelenberg, Doris van de Berg en Mijs Berkhemer. Zij mochten een mooie prijs in ontvangst nemen.

Uiteindelijk werden de cheques overhandigd en heeft onze club maar liefst € 1000,- opgehaald met deze aktie! Geweldig gedaan! Het geld gebruiken we voor de aanschaf van zaalbalken. 

Grote dank aan de organisatie, alle lopers, keukenhulpen en andere vrijwilligers. Met elkaar hebben we weer een mooi avontuur beleefd.


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
1-7-2020  |  Van het Bestuur
24-6-2020  |  Van het Bestuur
22-6-2020  |  Van het Bestuur
22-6-2020  |  Van het Bestuur
 
Agenda
Hoofdsponsor
Sponsors
Sponsorkliks

Twitter
Download de App
Android app on Google Play