LOGIN
Fijne vakantie!
30-6-2019  | 
Beste leden,

Namens het bestuur hierbij een allerlaatste bericht voor het nieuwe seizoen officieel begint. De taken worden officieel overgedragen, de zomer kan beginnen. We zijn trots op de afgelopen jaren en kijken vooruit naar een positief nieuw seizoen met nieuwe kansen. 

Nog wel even een belangrijk nieuwtje:
Onze rots in de branding en verenigingsmanager Jacqueline van den Dungen heeft aangegeven per 30 augustus 2019 te stoppen. Zij gaat een nieuwe uitdaging aan. Ze is gelukkig bereid om bij de opstart van het nieuwe seizoen nog als vraagbaak te dienen waar nodig, wat wij natuurlijk enorm waarderen. 

We danken Jacqueline enorm voor al haar inzet en trouwe dienst in voorbije jaren en zullen haar kennis en ervaring erg gaan missen. Stiekem gebeurt er veel achter de schermen van de club waar leden geen idee van hebben en Jacqueline was een van de drijvende krachten daarachter! 

Uiteraard zijn we wel blij voor Jacqueline dat ze deze mooie kans heeft gekregen en aangepakt. We wensen haar enorm veel succes! 

De komende periode zal het bestuur gaan nadenken over een goede opvolging en overdracht van haar taken. Maar voor nu wensen we jullie allemaal een fijne vakantie! 

Sportieve groet namens het Bestuur (oud en nieuw)
Ellen Ehmen

terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
20-1-2020  |  Van het Bestuur
16-1-2020  |  Van het Bestuur
20-12-2019  |  Van het Bestuur
4-12-2019  |  Van het Bestuur

Handdoek kan je hier bestellen
 
Agenda
Hoofdsponsor
Sponsors
Twitter
Download de App
Android app on Google Play