LOGIN
Dakterras van MHC De Warande is geen speelterrein!
17-5-2019  | 

Het plezier en de veiligheid van onze leden en bezoekers op de club is voor ons enorm belangrijk. De club is verantwoordelijk voor de veiligheid in het gebouw en op het complex. Ook tijdens activiteiten die de club organiseert zijn we verantwoordelijk voor de veiligheid.

Zoals u allen weet, heeft ons clubhuis er na de verbouwing een prachtig dakterras bij gekregen, voorzien van balustrades en conform de veiligheidseisen van de wet. Echter, datzelfde dakterras is momenteel een grote punt van zorg. We moeten helaas heel regelmatig ingrijpen om te voorkomen dat er ongelukken gebeuren op het dakterras. Vooral op (woensdag)middagen zijn er teveel spelende en ondernemende (kleine) kinderen die, zonder toezicht, over de balustrades en op het dak klimmen. Dat is echt levensgevaarlijk!

In overleg met de CV is nu besloten de trap buiten naar het dakterras, in ieder geval door de weeks, af te sluiten met een ketting en een bord. Ook de andere toegang via het clubhuis is dan afgesloten.
Dit zijn tijdelijke maatregelen en niet afdoend, want de kinderen kunnen nog steeds onder de ketting doorkruipen. We zullen de CV verzoeken om een definitievere oplossing te zoeken en waarschuwingsborden te voorzien voor en op het dakterras. We zouden namelijk wel graag dat onze leden en bezoekers toch ook veilig van het mooie terras kunnen genieten.

We verzoeken op dit moment, tot er een permanentere oplossing is, dan ook iedereen:

  • om zelf toezicht te houden op (uw) kinderen / team als u op de club bent
    om oplettend te zijn.
  • Zie je kinderen op het dakterras of bij de trap, vertel ze dan dat het dakterras verboden terrein is en geen speelplaats. Zie je kinderen boven op het terras of dak, grijp dan in en begeleid ze naar beneden.

Uw toezicht, hulp en oplettendheid zijn serieus noodzakelijk om de veiligheid van de kinderen, uzelf en eventuele gasten te garanderen.

Dank voor uw medewerking!


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
5-4-2024  |  Van het Bestuur




 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play