LOGIN
Status ombouw veld A
30-9-2018  | 

Het gaat snel op Veld A! De afgelopen week heeft de aannemer Antea het kunstgras verwijderd, de lava rubber ontgraven en in depot gezet. De onderlaag is geprofileerd. De nieuwe lava is geleverd en aangebracht.

 

De komende week wordt de nieuwe lava laag verder geprofileerd. Deze laag wordt door de keuringsinstantie Kiwa Isa geïnspecteerd. De betonnen slagbanden worden verwijderd, de opsluitband en tegelrand hersteld en  er wordt een klemsysteem aangebracht. Ook wordt naast de linker dug-out door Dennis Hekwerk een extra goal-opslagruimte gemaakt.

 

Veld A is bereikbaar gemaakt voor Antea vanaf de zijkant van het parkeerterrein (kant Oelbert). Dit deel van het parkeerterrein zal ook als tijdelijke stort worden gebruikt. Voor zaterdag en zondag wordt deze toerit vrijgehouden voor de fietsers. Zij kunnen vóór de slagboom al hun fietsen in de rekken zetten. Let op de borden: zet de fietsen NIET voor het oude toegangshek. Die is voor de BRANDWEER/AMBULANCE).

 

Binnenkort komt er meer informatie over de obligatielening die voor deze investering wordt uitgeschreven.Bijlage: DSC_0053.JPG

terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
4-6-2020  |  Technische zaken
6-2-2020  |  Technische zaken

Handdoek kan je hier bestellen
 
Agenda
Hoofdsponsor
Sponsors
Sponsorkliks

Twitter
Download de App
Android app on Google Play