LOGIN
Schrijf je nog snel in: Matchplay Herfst Hockeykam...
25-9-2018  | 

Kun jij ook niet genoeg krijgen van hockeyen en wil je je vakantie gebruiken om een nog betere hockeyer te worden?

 

In de herfstvakantie organiseert Matchplay een 3-daagse hockeykamp-ervaring om nooit meer te vergeten, en dat op onze eigen club!! Toptrainingen in kleine groepen op je eigen niveau, leuke recreatieve activiteiten in de middag EN er komt een Hoofdklasse-speler en/of Jong Oranje-speler langs voor een te gekke clinic. Daarnaast ontvang je het originele Matchplay Hockeykamp T-shirt en hebben we elke dag een gezonde uitgebreide lunch. Kortom dit wil je niet missen!

 

Tijdens het kamp word je ingedeeld op leeftijd, we maken onderscheid tussen de jongste jeugd (5-9 jaar) en oudere jeugd (10-14 jaar). Je traint in kleine groepen op je eigen niveau. We gaan je slagsnelheid meten, de uitdaging aan met de hockey-estafettes, verbeteren we de technische vaardigheden en krijgen tips en tricks van een Topspeler uit de Hoofdklasse! Daarnaast spelen we knotshockey in de opblaasbare Matchplay Arena en misschien win jij met je team wel het afsluitend toernooi! Het intensieve hockeyprogramma wordt afgewisseld met een uniek uitdagend recreatieprogramma, maar dat houden we nog even geheim… Het programma duurt van 09.00 tot 17.00.

 

Wil jij nóg meer hockey? Schrijf je dan in voor het Extreme Hockeykamp! Wil jij liever een extra trainingsmoment per dag verzorgd door een Hoofdklasse-speler/Jong Oranje-speler? Wil jij weten hoe een topper leeft, eet en traint? Stel al je vragen die je hebt aan deze topper, krijg de beste tips en leer de leukste trucs! Daarnaast ontvang je ook nog het Matchplay Hockeykamp T-shirt. Het programma duurt van 09.00 tot 17.00.

 

Data van de Hockeykampen:

  • Hockey en Fun (5 - 9 jaar): 15, 16 en 17 Oktober 2018 €149,- per persoon (na 10 September betaal je €165,-)
  • Hockey en Fun (10 - 14 jaar): 15, 16 en 17 Oktober 2018 €149,- per persoon (na 10 September betaal je €165,-)
  • Extreme (10 - 14 jaar): 15, 16 en 17 Oktober 2018 €175,- per persoon (na 10 September betaal je €199,-)

Kijk op: www.minikamp.nl voor meer informatie en schrijf je nog snel in! 

 

We zien je graag in de herfstvakantie!

Organisatie Matchplay Hockey


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
Agenda
Hoofdsponsor
Sponsors
Twitter
Download de App
Android app on Google Play