LOGIN
Plan je bardienst in!
17-8-2018  | 

Beste leden en ouders/verzorgers,


Vanaf nu t/m 1 sept 2018 kun je jezelf opgeven voor de (verplichte) bardienst tijdens de najaar competitie van 2018. Je kunt jezelf via de website inplannen op een dag het jou uitkomt. Het is de bedoeling dat je voor ieder kind/lid bij de Warande een bardienst draait (inplannen op naam van elk kind/lid afzonderlijk, ieder met eigen lidnummer en wachtwoord). Hoe je dat doet lees je in de bijlage in de mail die aan leden is verstuurd.


 

Let op: De september bardiensten staan al in het systeem. De diensten voor okt/nov/dec worden de komende dagen aangemaakt.


Door er met elkaar de schouders onder te zetten, maken we het clubhuis met daarin de bar tot een gezellig middelpunt waar iedereen gedurende het seizoen terecht kan voor een drankje en hapje.


Na 1 septemberworden de openstaande plekken door de barplanning gevuld met leden die zichzelf niet hebben ingepland. Niet tijdig inplannen betekend dat je dus het risico loopt om ingepland te worden op een datum/tijd die jou niet goed uitkomt. Wij hopen dat het niet nodig zal zijn en dat er voldoende animo is. De club is tenslotte van en voor ons allemaal.


Sportieve van de Barplanning!


~ ~ ~

Informatie:

Het is van belang dat je per mail bereikbaar bent. Log daarom in via www.mhcdewarande.nlen check of je e-mailadres of dat van je kind(eren) nog klopt. Je blijft zelf verantwoordelijk voor je bardienst.


Wil je géén bardienst draaien, dan kun je je opgeven via [email protected] voor een ander soort vrijwilligerswerk dat ten goede komt voor de club, dit dien je voor 1 september te doen, zodat we tijdig én samen met jou, opzoek kunnen gaan naar een leuke functie.


Leden, die al een vrijwilligersactiviteit doen, hoeven zich niet op te geven.


Als je als coach, trainer, manager, info-tafel of commissie in het LISA-systeem staat, hoef je je niet af te melden, dat hebben wij al genoteerd.Het staat overigens vrij je toch op te geven voor een bardienst.


Voor de goede orde: rijden en fluiten van Jongste Jeugd wedstrijden zijn geen vrijwilligersactiviteiten die vrijwaren voor een bardienst.

 


Wat als ik mijn bardienst niet kan draaien?

Je hebt bardienst maar je kan je dienst eenvoudigweg niet draaien. Dan zijn er een paar mogelijkheden:

Ruilen

Het ruilen van een dienst is je eigen verantwoordelijkheid. De bar en de barbezettingscommissie houden zich hier niet bezig mee bezig. Neemt een vriend/kennis jouw dienst over, dan neem jij de dienst van die vriend over. (Of zij nemen het over als een vriendendienst.) Zorg wel dat voor/bij aanvang van de dienst duidelijk doorgegeven wordt dat er een ruiling heeft plaatsgevonden en met wie dat is/was. Stuur ook een mailtje naar[email protected]met de namen, mailadressen en gewijzigde dagen/uren, zodat het planningssysteem niet vervuild en wij weten wie er een dienst heeft gedraaid.

-Wat moet ik doen bij ziekte

Ben je ziek, zorg dan s.v.p. zelf voor vervanging en vraag diegene bij aanvang van de dienst duidelijk jouw naam door te geven.

Last minute verhinderd.

Je bent zelf verantwoordelijk voor vervanging. Je kunt mailen naar[email protected]maar helaas hebben we meestal geen oplossing op korte termijn voor je en het ontslaat je niet van je verplichting om de bardienst te draaien.


Hoe zorg ik voor vervanging?Wees inventief én durf te vragen! Neem bijv. contact op met de teamleden, stuur een berichtje via de mail of via de groepsapp.

 


Met vriendelijke groet,

de Barplanning


*Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste? Ouder dan 21 jaar? Meld je dan aan als barhoofd, via[email protected]

 

 

 


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
13-4-2024  |  Vrijwilligers
10-11-2023  |  Vrijwilligers




 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play