LOGIN
Update: De Warande aan het water...
31-8-2018  | 

Op 24 september zal begonnen worden met de opstart voor de ombouw van veld A naar een waterveld. Veld A zal bereikbaar worden gemaakt vanaf de zijkant van het parkeerterrein (kant Oelbert). Dit deel van het parkeerterrein zal ook als tijdelijke stort worden gebruikt.

Vanaf 24 september zal de CV regelmatig updates geven over de voortgang van de ombouw.

 

 

Belangrijk is dat de scholen en de spelers zo min mogelijk last zullen hebben van vrachtverkeer en dat de veiligheid voor iedereen gewaarborgd blijft. Houdt dus (kleine) kinderen weg bij de werkzaamheden en wees vooral zelf ook voorzichtig.

-------

 

 

 

Op 5 juli 2018 is het contract voor de ombouw van veld A naar waterveld getekend. Op de foto ziet u van links naar rechts Pim Nuiten (secretaris Coƶperatie MHC De Warande), Floor Groeneveldt (Projectmanager Sport Antea) en Wim van Hagen (penningmeester Coƶperatie MHC De Warande) die elkaar de hand schudden na de ondertekening met op de achtergrond het semiwaterveld A. Maandag 24 september 2018 start Antea met de ombouw en zal het nieuwe waterveld rond 2 november 2018 opleveren.


Zoals eerder verteld wordt ook de sproei-installatie vernieuwd (incl. sproeiers bij de doelen). Ook is besloten om 2 nieuwe doelen aan te schaffen. Binnenkort krijgt u meer informatie over de obligatielening die voor deze investering wordt uitgeschreven.


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
15-1-2018  |  Van het Bestuur
5-12-2018  |  Van het Bestuur
Agenda
Hoofdsponsor
Sponsors
Twitter
Download de App
Android app on Google Play