LOGIN
Waarom toch een waterveld?
21-6-2018  | 

Naar aanleiding van enkele vragen n.a.v. de mededeling over ons nieuwe veld, hierbij een korte uitleg.

De beslissing voor het waterveld is uiteindelijk door de CV genomen. De financiële middelen voor deze investering zullen voor rekening komen van de CV. Zij hebben hiervoor geld gereserveerd en zullen een stuk financieren d.m.v. een obligatie lening. Voor de vereniging is de financiële consequentie een beperkte verhoging van de huurpenningen vanaf het moment dat het veld er ligt.

 

Bas van Leijsen heeft, in opdracht van het bestuur, een onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van een nieuw (water)veld. Daarnaast is gekeken naar wat de wens is van onze leden. Voornamelijk dit laatste bleek erg lastig. In de gehouden communicatiesessies waren de meningen erg verdeeld, ongeveer de helft van de aanwezigen wilde een waterveld, de andere helft koos voor semi-waterveld of had er geen sterke mening over. De vertegenwoordiging op de sessies was niet helemaal representatief voor de hele vereniging (ongeveer 30 meningen t.o.v. meer dan 1000 leden). Uiteindelijk zijn er heel veel verschillende meningen en net zoveel redenen om voor een waterveld te kiezen als voor een semi-waterveld.

 

Over 1 ding was men het wel redelijk eens bij de communicatiesessies: we zijn een grote familieclub waar we onze leden zo goed mogelijk de gelegenheid willen bieden op een door hun gewenst niveau te kunnen spelen. De uiteindelijke doorslag om toch voor een waterveld te kiezen was dan ook dat alle omliggende hockeyverenigingen watervelden hebben of krijgen. We vinden het dan zeker belangrijk dat ook onze jeugd leert spelen op eenzelfde veld. Anders gaan we technisch heel erg achter lopen. De prestatielijn zal waarschijnlijk meer spelen op dit veld, maar het veld wordt ook zeker aangelegd voor de andere teams.

 

We nemen aan jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

 

Richard van Dijck

Voorzitter MHC De Warande


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
4-2-2019  |  Van het Bestuur
21-1-2019  |  Van het Bestuur
Agenda
Hoofdsponsor
Sponsors
Twitter
Download de App
Android app on Google Play