LOGIN
Bericht van de voorzitter
15-3-2018  | 

Beste leden,

Onze winterslaap is weer voorbij, hoewel het komend weekend nog spannend gaat worden of we kunnen spelen door de vorst. We hebben onze kampioenen uit de zaal gehuldigd en de eerste competitiewedstrijden zitten er weer op. Heerlijk, weer terug in het ritme van voor de winterstop, ons dagelijks leven weer gebouwd rondom de hockey.

We zijn nog altijd trots op ons nieuwe clubhuis als we binnen komen, het wordt steeds mooier! De vloer is alleen helaas niet helemaal geworden wat we ervan verwacht hadden en we zijn aan het bekijken hoe we dit gaan oplossen met de aannemer. We hebben wel besloten dat we de vloer pas in de zomerstop gaan (laten) herstellen, zodat we er tijdens het seizoen geen hinder van ondervinden.

Inmiddels zijn we ook begonnen met opknappen van de teamkamer beneden en de bestuurskamer boven. We merken dat we dringend behoefte hebben aan meer ruimtes. Ook zijn we aan het kijken hoe we, met de zeer beperkte financiële middelen die we op het moment hebben, het clubhuis verder kunnen aankleden. De vrijwilligers die de Grote Club Actie weer met een heel mooi succes hebben afgerond, vragen ons al vol belangstelling waar we de opbrengst aan gaan besteden dit jaar. We hebben van leden het verzoek gekregen om een 2e kassa in het clubhuis te installeren en meubilair wordt ook vaak genoemd (bij voorkeur lounge banken). We nemen deze wensen allemaal mee en zullen de beschikbare gelden goed besteden. We laten jullie zeker weten waaraan we dit hebben gedaan. Mocht iemand iets willen bijdragen of  sponsoren, dan horen we dat uiteraard graag.

Nu we het toch over het budget hebben gaan de gedachten automatisch naar onze velden. Ik heb op de club al veel mensen gesproken die heel nieuwsgierig zijn naar hoe het met onze velden staat. Ik kan jullie vertellen dat we daar heel druk mee bezig zijn. Alle mogelijkheden worden onderzocht en we hopen dat we op een verantwoorde manier snel een nieuw (water)veld kunnen laten aanleggen. Om deze wens te realiseren zal er nog veel moeten gebeuren. Er zijn inmiddels constructieve gesprekken gevoerd met onze Coöperatieve Vereniging, leveranciers van velden en adviseurs over de mogelijkheden hoe we dit verantwoord kunnen financieren. Onze CV heeft de financiële middelen om een behoorlijke investering te doen. Zodra hierover meer te melden is, laten we dit weten.

We gaan er de komende periode ook weer alles aan doen om de sfeer in de club te brengen. Onze vrijwilligers, de Activiteiten Commissie en de mensen van de horeca hebben hiervoor fantastische ideeën waar jullie de komende tijd veel van zullen gaan merken.

Verder hebben we ook de eerste sessies gehad om in klein gezelschap met elkaar van gedachten te wisselen over het nieuwe beleidsplan. Wij zijn erg blij dat er zoveel belangstelling voor bestaat. Wij ervaren de gesprekken als erg positief en zijn blij met de hele goede en constructieve feedback die we krijgen. Wij denken dat dit ons allemaal een beter inzicht geeft in onze vereniging. We zijn dan ook zeker van plan nog een aantal van dit soort avonden te organiseren. Uiteraard hopen we jullie daar te mogen verwelkomen. Want alleen samen kunnen we onze club verder brengen. Een tip die wij tijdens zo’n sessie hebben gekregen is, om nog meer te vertellen over de bezigheden op de club. We hebben daarom besloten om weer structureel dit soort berichten op de site te plaatsen zodat iedereen weet waar we met elkaar mee bezig zijn.

Wij hebben veel zin om samen een hele leuke, mooie, sportieve en vooral gezellige 2e helft van het seizoen met elkaar te mogen beleven.

Namens het bestuur

Richard van Dijck - voorzitter


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
5-4-2024  |  Van het Bestuur




 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play