LOGIN
Jullie kijk op zaken is belangrijk voor ons - twee...
10-2-2018  | 

Na de eerste positieve en zeer constructieve bijeenkomst op 1 februari, organiseren we op donderdag 1 maart 2018 om 20.00 uur een tweede sessie in ons clubhuis. De bedoeling is dat we een aantal avonden in kleine groepen (maximaal 10 man) dit soort gesprekken aangaan. Wil je met ons meepraten, meldt je dan aan op [email protected]

 

Op de eerste sessie zijn onderwerpen als communicatie, trainingen, team indelingen, materiaal, velden en sponsoring besproken als onderwerpen waar we met zijn allen in kunnen verbeteren. Daarnaast zijn ook positieve onderwerpen aan bod gekomen: de hockeyschool, Goalie Works, de huidige vrijwilligers / commissies en hun inspanningen, tevreden leden die graag naar De Warande komen, het spetterende lustrumfeest en het feit dat we als club toch ook heel veel zaken wel goed op orde hebben.

 

Wij zouden heel graag horen van (ouders van) leden wat jullie vinden van onze club en hoe zaken beter of anders kunnen, zodat het bestuur zijn beleid voor de komende jaren kan formuleren. Oplossingsgericht meekijken naar de toekomst van onze club dus, want dat is belangrijk voor het plezier en het succes van onze spelers.

 

Kun je ook niet op 1 maart, maar wil je wel graag in gesprek? Meld je dan ook gerust aan. Dan nodigen we je de volgende keer rechtstreeks uit.  

 

We rekenen op jullie!

 

Namens het bestuur

Ellen Ehmen

Bestuurslid PR & Communicatie


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
5-4-2024  |  Van het Bestuur




 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play