LOGIN
SANTARUN 2017 voor MHC de Warande. Loop mee!
4-12-2017  | 

Loop mee met de Rotary Santarun voor MHC de Warande!


De Rotary Santarun is dit jaar op zaterdag 16 december vanaf 15.45 uur (warming up), start om 16.00 uur op de Markt. De supergezellige èn sfeervolle Santarun door het centrum van Oosterhout is slechts 3 km en mag ook lopend (met bijv. kinderwagen of opa en oma mee) worden afgelegd. Voor een sfeerimpressie: http://oosterhout.rotarysantarun.nl


Loop mee met de Santarun met als goede doel ‘Inrichting clubhuis MHC de Warande’ en steun de club! Vorig jaar was de opbrengst van de deelname aan de Santarun de één na grootste bijdrage voor de 50K actie! Een hele gezellige en doeltreffende manier om onze club te steunen!


Het zou geweldig zijn, als we met een enorm aantal leden, je team, je buren, familie en vrienden er een Oosterhouts feest in Kerstsfeer van gaan maken! Na afloop van de Santarun start er gelijk een gratis feest op de IJsbaan met een gave DJ!


Inschrijven kan heel gemakkelijk van 18 november tot en met 15 december via de website: http://oosterhout.rotarysantarun.nl Iedere inschrijving kost € 10 en dat gaat dan naar het gekozen goede doel (kies de optie ‘Clubhuis MHC de Warande’) . Daarvoor krijg je een Kerstmannenpak en een inschrijfnummer. Natuurlijk kun je je ook laten sponsoren door je opa of oma, de buurman, de buurvrouw….


Tot zaterdag de 16de 
De Warande Santarun commissie


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
17-3-2018  |  Sponsors
Agenda
Hoofdsponsor
Sponsors
Twitter
Download de App
Android app on Google Play