LOGIN
Uitkomst communicatie enquete
18-2-2022  | 

In januari j.l. is de vraag uitgezet aan al onze leden en vrijwilligers om de enquête over de communicatiestromen binnen onze vereniging in te vullen. We hebben behoorlijk wat reactie ontvangen, dank daarvoor! Zoals bekend communiceren we via verschillende kanalen. Hieronder is per kanaal uitgelegd wat we communiceren. 

 

De WarandeApp 

Het doel is om zo veel mogelijk leden te informeren over recente ontwikkelingen en nieuws vanuit onze vereniging. Uit de resultaten van de enquête is zichtbaar geworden dat de Warande App het communicatie middel gaat worden voor onze vereniging. Als het goed is heb je deze al op de telefoon om het trainingsschema of wedstrijdschema in te bekijken maar ook onze nieuwsberichten kan je er vinden. We zullen frequenter berichten en mededelingen plaatsen in de App.  

 

Heb je app nog niet? Dan kun je deze gratis downloaden in de AppStore of GooglePlayStore.   

WhatsApp 
Vanuit de vereniging plaatsen we alleen nog berichten via  WhatsApp richting teammanagers en senioren aanvoerders. Zo proberen de we communicatiestroom te centreren naar de WarandeApp en lopen team- en clubzaken zo min mogelijk door elkaar heen.  

 

Mail/nieuwsbrief 

Op basis van de enquêtes hebben we besloten om de nieuwsbrief per mail te blijven verspreiden. De nieuwsbrief zal bestaan uit een samenvatting van recente nieuwsberichten en mededelingen en nieuwe wetenswaardigheden die niet op de website staan. We zullen vaker verwijzen naar nieuwsberichten die in onze WarandeApp/website te vinden zijn zodat de nieuwsbrief minder lang is en beter te lezen is. 

 

Social media: 
Uit de resultaten is zichtbaar dat veel van jullie MHC de Warande volgen op Facebook en Instagram. Daarom hebben we jullie hulp nodig om onze social media kanalen te voeden! 
We delen heel graag jullie persoonlijke hockey foto s, filmpjes en story s op Facebook en Instagram. Tag daarom @Mhcdewarande in jouw hockey berichten zodat wij deze kunnen delen en er dus meer zichtbaar is voor de hele club.  Heb jij jouw account afgeschermd? Dan kunnen wij je bericht helaas niet delen. Stuur dan je foto middels een DM (een privé bericht op instagram) aan MHC de Warande zodat wij hem zelf kunnen plaatsen.


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
24-4-2024  |  Van het Bestuur
13-4-2024  |  Vrijwilligers
5-4-2024  |  Van het Bestuur
4-4-2024  |  Verenigingsmanager
29-3-2024  |  Verenigingsmanager
9-11-2023  |  Verenigingsmanager
10-8-2023  |  Verenigingsmanager




 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play