LOGIN
Vrijwilligers gezocht!
28-10-2016  | 

We hopen van nieuwe vrijwilligers te horen: het huidige leger vrijwilligers kan jouw hulp goed gebruiken. Lid zijn van een vereniging is samen het werk verrichten; het voldoen van de contributie is niet voldoende. Laat van je horen, jij bent toch ook de club?


We zoeken enthousiaste hulp voor:


·Zaalhockey-commissieleden(DRINGEND) voor komend zaalseizoen en de komende seizoenen. De huidige zaalcommissie die het jaren heeft geregeld en wil nu graag het stokje overdragen.

·Scheidsrechtersplanner(DRINGEND). Het wekelijks inplannen van de scheidsrechters tijdens de veldcompetitie. Duo-baan goed mogelijk, bijvoorbeeld even en oneven / herfst- en lente competitie (ieder 10 weken lang).

·Wedstrijdplanner: vanaf volgende seizoen 2017-2018, maar dit seizoen inwerken. De wedstrijdplanner zorgt voor de (zaterdag)wedstrijd- en veldplanning gedurende het veldseizoen. Een tijdrovende klus, waar de vereniging niet zonder kan!

·2 barhoofden in de gezellige barhoofdenpoule. Je zorgt voor een gastvrij,gezellig enopgeruimdclubhuis en je bent aanspreekpunt op de club. Barhoofd ben je op zaterdag of zondag eens per 3/4 weken een halve dag.

·Organisatoren jeugdtoernooi: Eenmalig het jeugdtoernooi IK HOUD VAN HOCKEY in juni met bestaande draaiboeken: aanpassen en uitvoeren! Met 3 leden goed te organiseren.

·Administratieve ondersteuning Sponsorcommissie: opstellen en bewaken van de sponsorcontracten en zorgen dat actiepunten worden uitgevoerd door de commissieleden

·Ambassadeur Club van 100: aanspreekpunt voor de leden van de club van 100, administratie, overleggen met het bestuur over de besteding van het geld en werven van nieuwe leden

·Medewerkers infotafel zaterdag: het bemannen van de infotafel 2x per competitie een zaterdagochtend of middag. Je bent gastvrouw/heer voor bezoekende teams, zorgen dat de scheidsen weten waar ze moeten zijn, kleine taken als uitdelen van info, veldsproeien, EHBO koffer, gevonden voorwerpen.

·Activiteitencommissie: communicatie en meehelpen van organiseren van feesten, borrels en tot niet hockey-gerelateerde aangelegenheden. Dit komt paar keer per seizoen voor.

·Sportiviteit & Respect: vind jij dit ook zo een belangrijk onderwerp voor onze vereniging en wil je dit samen met een paar hockeyleden regelmatig onder de aandacht van onze leden brengen, meld je dan bij ons. Er is veel campagne materiaal via de KNHB beschikbaar.

·Ondersteuning keepersmaterialen commissie: met name gedurende de inname en uitgave aan het begin en einde van het seizoen.


Voor al je vragen kun je contact met ons opnemen. Graag tot horens!


Lisa Beskers ([email protected]) en Susan Bruil ([email protected])

Tel: 06-220.38.457

 

VRIJWILLGERS ZIJN WELKOM, WANT WARANDE DOEN WE SAMEN!!


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
13-4-2024  |  Vrijwilligers
10-11-2023  |  Vrijwilligers




 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play