LOGIN
Van de Voorzitter
7-10-2016  | 

Op het veld

 

We zijn nu al weer een paar weken bezig in het nieuwe seizoen.

De vakanties zitten er weer op en de meeste spelers en speelsters zijn gewend aan hun nieuwe team. Ook dit jaar hebben weer vele vrijwilligers geprobeerd het voor iedereen zo goed mogelijk te regelen. Dat is in veel gevallen goed gelukt maar ook dit jaar is het helaas niet gelukt om het iedereen helemaal naar zijn of haar zin te maken.

Toch doet het ons deugt als we weer zoveel jeugdleden, jong senioren, senioren en veteranen bezig zien op het hockeyveld. Wat ook tot tevredenheid stemt, is dat het ons is gelukt om voor de meeste teams de begeleiding goed te kunnen invullen.

Dit jaar is wel, meer nog dan andere jaren, de indeling in de verschillende poules een puntje van aandacht. Er zijn teams die echt niet in de juiste poule zitten. Hier gaan we zeker nog wat aan proberen te doen. Belangrijkste is echter dat we ervoor zorgen dat ook deze spelers(sters) het plezier in het spelletje blijven behouden.

Kortom op het veld zijn we weer lekker bezig.

 

Het clubhuis

De status

 

Inmiddels kunnen we jullie melden dat de bouwvergunning is afgegeven door de gemeente! Zoals jullie misschien al hebben geconstateerd zijn de eerste werkzaamheden ook al uitgevoerd in vorm van het kappen van een paar bomen. Deze moesten echt ruimte maken om onze plannen te kunnen realiseren. De gesprekken met de aannemer en de installateur zijn inmiddels ook in volle gang. We zijn ook bezig met het vormen van commissies die zich gaan bezighouden met zaken als inrichting etc. We liggen nog steeds op schema. We verwachten in december/januari met de werkzaamheden te kunnen beginnen. We zullen dan wel de nodige hinder ondervinden, hoewel het winterstop is en wij uiteraard alles zullen doen om de overlast tot een minimum te beperken, zal dat nooit helemaal lukken.

 

De financiering

De Coöperatieve Vereniging is druk bezig met het regelen van de obligatielening. Wij verwachten dat zij dit tijdig op een goede manier hebben geregeld.

De gemeenteraad zal binnenkort een definitieve beslissing nemen over het toegezegde budget. Ook hier hebben we nog geen enkel signaal ontvangen, dat dit niet goed zal gaan.

Onze commissie 50K is ook heel goed bezig met vele leuke en goede initiatieven die al aardig wat geld opgeleverd hebben. Ook veel teams bieden spontaan hun diensten aan om geld in te zamelen voor het clubhuis. Hoewel we er nog niet zijn kunnen we toch al heel trots melden dat we met z’n allen al ruim € 12.500,- hebben opgehaald. We hebben dus nog wel wat te doen, maar dit moet ons gaan lukken! Meld je dus aan bij Susan en Lando als je ook je bijdrage wil gaan leveren.

 

Vrijwilligers

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Gelukkig hebben wij nog altijd veel mensen die hun steentje willen bijdragen aan ons clubje. Het is echter wel steeds moeilijker om mensen te vinden die wat willen doen, hierdoor komen er steeds meer werkzaamheden te liggen bij steeds minder mensen. Dit kan zelfs tot behoorlijke problemen gaan lijden. Er zijn een aantal cruciale taken die gedaan moeten worden om het spelletje te kunen blijven spelen. Als we niemand bereid vinden om deze taken in te vullen kunnen we mogelijk geen wedstrijden meer spelen op termijn. Het indelen van scheidsrechters en het plannen van de wedstrijden zijn een paar van dit soort hele belangrijke taken. Ondanks de vele pogingen iemand te vinden die deze taken wil doen is het nog altijd niet gelukt hiervoor iemand te vinden. Wie wil dit gaan doen?? Hiervoor moeten we echt heel snel iemand vinden, anders krijgen we onherroepelijk een probleem. Als je meer informatie wil over deze taken kun je contact opnemen met Jacqueline v.d Dungen (onze Verenigingsmanager).

 

 

Lustrum

Tot slot wil ik jullie ook nog attenderen op het feit dat we in 2017, 70 jaar bestaan.

Dit is reden voor een feestje. We zijn inmiddels gestart met de voorbereidingen voor dit historische moment. We zullen jullie hierover zeker blijven informeren. We gaan ook een commissie samenstellen, die een goede afspiegeling is van onze vereniging, om dit feit op een bijzondere manier te vieren.

 

Ik hoop dat we een mooie tijd gaan beleven tot aan de winterstop.

 

Tot langs de lijn!

 

Richard van Dijck

Voorzitter

 


terug naar vorige scherm
Gerelateerd Nieuws
5-4-2024  |  Van het Bestuur




 
Hoofdsponsor
Sponsors


Sponsorkliks

Agenda
Twitter
Download de App
Android app on Google Play